5 pasi simpli pentru a lua permisul de conducere

De foarte multe ori doritorii de carnet sunt pusi in dificultate de procesul plictisitoare si migaloase de studiu pentru a-si obtine permisul. Pregatirea pentru examenul teoretic de obtinere a carnetului nu trebuie neaparat sa fie una anevoioasa, cu ore lungi de studiu si repetarea unor notiuni exprimate intr-un limbaj greoi care poate ridica multe probleme. De cele mai multe ori tinerii care doresc sa isi obtina permisul se confrunta cu aceste situatii rigide de invatare si se descurajeaza ajungand chiar sa renunte la sustinerea examenului. Nu va lasati descurajati, exista metode de invatare care dau rezultate de succes chiar din prima incercare.

Care sunt cei 5 pasi simplii pe care orice doritor de carnet trebuie sa ii urmeze?

1. Primul si probabil si cel mai important pas este acela de a nu lua in seama zvonurile sau asa numitele “sfaturi” pe care vi le dau cunoscutii. Cei care nu au reusit sa ia carnetul pot sustine ca metodele de studiu online pentru permis nu sunt de loc de ajutor doar pentru a da vina pe circumstante si nu pe propriul dezinteres. Din aceste motive instructorii auto recomanda sa se parcurga cat mau multe chestionare auto 2016 si teste DRPCIV de pe site-uri si surse de incredere.

2. Parcurgerea a cat mai multor chestionare online. Spre deosebire de metodele traditionale chestionarele online reprezinta cea mai usoara si sigura modalitate de a obtine carentul de soferi chiar din prima incercare. Chestionarele DRPCIV asigura ca viitori soferi parcurg intreaga legislatie rutiera si regulile de circulatie intr-un format asemanator cu cel din timpul examenului oficial, astfel doritorii de carnet se familiarizeaza cu felul in care se desfasoara testarea teoretica si reusesc sa se concentreze mult mai usor fara emotii.

3. Pastrati-va calmul indiferent de situatie. Atat in timpul examenului cat si pe parcursul orelor de studiu este foarte important sa ramaneti calm si sa analizati foarte bine deciziile pe care urmeaza sa le luati. Starile de nervozitate inhiba capacitatea de concentrare astfel impingand cursantul sa faca greseli pe care in mod normal nu le-ar fi facut. Parcurgerea de teste drpciv ajuta la pregatirea emotionala pentru examenul teoretic considerat de multi stresant si intimidant.

4. Dupa ce ati terminat orele de condus este indicat sa mai achitati un pachet de cateva sedinte cu un instructor diferit. Acest lucru este indicat pentru a va testa cunostintele in compania unei persoane noi care nu este obisnuita cu stilul de condus pe care vi l-a predat un alt profesor. Stilurile de predare difera de la un instructor la altul, iar posibilitatea de a dobandi cat mai multe cunostinte este in interesul fiecarui cursant.

5. Conduceti si pe timp de seara. Multi cursanti se feresc sa isi ia ore pe timp de noapte din cauza vizibilitatii reduse si pentru ca nu se simt pregatiti. Este bine sa va familiarizati cu toate conditiile de drum si vreme pentru ca niciodata nu se stie in ce situatii veti fi nevoiti sa sustineti testarea pe traseu. De asemenea in examenul teoretic si in teste drpciv online se intalnesc si intrebari legate de conditii speciale de drum, de aceea este bine ca doritorul de permis sa aiba exeperienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.