4 destinatii pentru a scapa de canicula de afara

De ceva saptamani incoace, este cald, chiar foarte cald! Dar stiai ca unele destinatii sunt alegerea ideala atunci cand vrei sa scapi de caldura sufocanta de la tine din oras? Sunt pur si simplu perfecte, cu unele temperaturi care merg de la 10 la 20 de grade. Unde poti evada deci?

Norvegia, o destinatie in stare salbatica. Descopera Arhipelagul Insulelor Lofoten, dar si imensul sau fiord, plimba-te prin magnificul si magicul Oslo si admira-i cladirile avangardiste. Dar asta nu este totul. Poti dormi in cea mai pitoreasca cabanuta de pescari, in mijlocul naturii, sa gasesti adevarate paradisuri pe pamant in mijlocul padurilor, lacurilor, muntilor sau miticelor fiorduri.

Traieste pe pielea ta povestile, legendele  si basmele din Scotia. Soare si temperaturi medii intre 11 si 19 grade. Iata ce promite Scotia si culorile sale magice iluminate de soare verii. Poti incepe cu fermecatorul oras Edinburgh si vechiul sau oras medieval. Dar poti sa descoperi si campia de aici, celebrele Highlands, peisaje incredibile care ii vor seduce pe toti cei care adora maiestria naturii. Castelele si casele bantuite iti vor da fiori cu siguranta. Dar si celebrul lac, cu al sau monstru, Loch Ness.

Uruguay cu al sau farmec aparte. Montevideo si cladirile sale Art Deco, Punta del Este, un Saint Tropez al Americii de Sud, Colonia del Sacramento si fermecatoarele sale stradute cu flori… bine ai venit in Uruguay, o tara micuta- micuta care se afla intre impozantii sai vecini argentinieni si brazilieni.

Canada, pentru cei care adora spatiile foarte mari. O tara care ii va incanta atat pe cei care adora natura, cat si pe citadini. Aici poti sa te bucuri de ciclism, de VTT, de rafting, de kayak, de pescuit dar si de plimbari minunate printre zgarie-norii din Montreal, Vancouver sau Toronto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.