American Airlines a anuntat lansarea Boeing 777-300ER pe piata din Los Angeles

Conducerea companiei aeriene American Airlines a anuntat ca va incepe sa ruleze curse aeriene cu aeronava Boeing 777-300ER pe ruta Los Angeles-Londra. Noile curse aduc o premiera pentru compania americana, deoarece este prima cursa din Los Angeles operata de modelul 777-300. Aeronava Boeing 777-300ER va decola de pe Aeroportul International din Los Angeles si va ateriza pe Aeroportul Heathrow. Modelul 777-300ER este compartimentat in 3 clase: clasa I, clasa business si clasa economy. Pana la finalul anului 2012,operatorul aerian planuieste sa ruleze curse aeriene cu Boeing 777-300 si pe alte rute precum: Dallas-Sao Paulo. In plus, conducerea American Airlines a declarat ca pasagerii vor beneficia de servicii de Internet chiar daca aleg zborurile ieftine.

In 2013, modelul 777-300 ER va desfasura si zborurile pe ruta Dallas-New York, mai ales ca cererea de bilete de avion este mare pentru aceasta cursa. Traficul pe Aeroportul JFK a crescut semnificativ dupa ce American Airlines a celebrat inaugurarea Terminalului 8, printr-un spectacol de musical de pe Broadway, Priscilla. Terminalul 8 a fost lansat datorita cercetarilor din industria aviatica, care au relevat faptul ca majoritatea turistilor internationali realizeaza transfer de zboruri in cadrul Aeroportului John F. Kennedy.

Conducerea American Airlines vizeaza extinderea comenzilor pentru modelul Boeing 777-300ER, deoarece planurile companiei au in vedere distribuirea globala a acestui model pentru intreaga retea de zboruri aeriene.

American Airlines este o companie aeriena cu baza centrala in Fort Worth, pe Aeroportul International din Dallas. Infiintata in anul 1930, operatorul ruleaza astazi 605 zboruri saptamanale, catre 260 de destinatii internationale. American Airlines, membra a aliantei OneWorld si parte a AMR Corporation, a inregistrat in anul 2010 un venit net de 471 de milioane de dolari. Printre companiile afiliate American Airlines, se numara: American Eagle si AmericanConnection.

Sursa – http://ebileteavion.biz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.