Avantajele calatoriei cu microbuzul catre Germania

Calatoriile cu avionul sunt mult mai rapide, iar in era vitezei, fiecare minut conteaza. In ciuda acestui fapt, unii prefera inca modalitatea traditionala de calatorie – cu microbuzul. Exista numeroase motive pentru care microbuzele sunt in continuare o optiune populara de transport, si iata de ce:

Bilete accesibile la pret

Chiar daca in zilele noastre poti gasi uneori bilete de avion la preturi foarte accesibile, biletele de microbuz au adesea preturi mici si exista mai multe date de plecare, oferindu-ti flexibilitate. In plus, exista anumite companii de transport care ofera discount pentru grupuri de peste 4 persoane, cum este Waltrans. Si cand te gandesti cati bani economisesti calatorind cu microbuzul, in loc sa mergi cu masina personala de exemplu (costuri de gaz, taxe de drum, costuri de intretinere etc.), atunci este destul de evident de ce microbuzele sunt cea mai economica optiune.

Aer conditionat si Wi-Fi

Cele mai multe companii de transport persoane Romania-Germania, stiu ca pasagerii au mare nevoie de doua lucruri atunci cand calatoresc cu microbuzul – aer conditionat si internet gratuit! Daca stai sa te gandesti, nu exista niciun fel de transport care sa ofere Wi-fi in afara de microbuze. Nu trebuie sa iti faci griji daca drumul este lung si plictisitor, trebuie doar sa te conectezi la Wi-Fi si sa „omori timpul” urmarind filme.

Opriri ocazionale si pauze

Calatoria pe distante lungi poate fi o problema daca mergi cu trenul sau cu avionul, mai ales daca esti o persoana care nu poate sta prea mult timp pe scaun. Poti face totusi o scurta calatorie la baie in avion sau tren, dar asta e tot ce poti face. Cand calatoresti cu microbuzul, soferii fac cateva pauze mai scurte si mai lungi (aproximativ 25 de minute), astfel incat sa-ti poti intinde picioarele, sa bei o cafea si sa mananci ceva. De asemenea, este mult mai usor sa folosesti toaletele de la benzinarie, decat sa incerci sa te strecori in acele toalete minuscule din avioane.

Bagajele tale sunt in siguranta

Nu exista persoana care nu s-a gandit cel putin o data la o posibila pierdere a bagajelor inainte de zbor. Si odata ce aterizezi, astepti nerabdator ca valiza ta sa apara, ceea ce poate fi stresant. Dar acest lucru nu se aplica in cazul microbuzelor! Dai bagajul soferului, el il plaseaza in compartiment si gata – esti pregatit pentru calatorie. Si cel mai important – poti lua cu tine un bagaj mare, fara costuri suplimentare. Bagajul tau este transportat in siguranta, si ajunge la destinatie o data cu tine.

Scaune confortabile

In general, calatoriile pe distante lungi nu sunt confortabile, dar scaunele din microbuz au un avantaj fata de cele din avion sau tren. In primul rand, exista mai mult spatiu pentru picioare. Poate deveni frustrant faptul ca nu-ti poti regla scaunul, si este un cosmar daca zborul dureaza mai mult de cateva ore. In microbuze nu vei avea acest tip de problema, deoarece scaunele sunt extrem de confortabile, se pot regla, si au spatiu generos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.