American Airlines a sponsorizat Parada Nationala din Puerto Rico

American AirlinesCompania aeriana American Airlines a fost sponsorul oficial al Paradei Nationale din Puerto Rico, eveniment ce s-a desfasurat pe data de 10 iunie. Compania americana, care a implinit de curand 40 de ani de la inaugurarea cursei catre La Isla del Encanto, a fost gazda evenimentului Q’Viva, spectacol care a dorit sa promoveze talente inca nedescoperite. Tim Ahern, vicepresedintele American Airlines, a declarat ca operatorul aerian a sprijinit tinerele talente si considera ca evenimentul Q’Viva a fost ocazia cea mai buna pentru a face acest lucru. Ahern a mai completat ca spectacolul a avut rolul de a conecta in cadrul paradei cultura din New York cu cea din Puerto Rico.

Conducerea companiei americane nu este la prima experienta ca sponsor oficial al Paradei din Puerto Rico. Timp de 30 de ani, American Airlines a fost partenerul principal al evenimentului creat pentru comunitatile de new york-ezi din Puerto Rico. In anul 2012, aproximativ 4 milioane de oameni au iesit pe strazi pentru a-si celebra reusitele in domenii precum: sport, afaceri internationale sau arta.

De-alungul timpului, operatorul american s-a implicat in numeroase evenimente ale organizatiilor nonprofit, dar si ale unor institutii precum teatre si cinematografe. Purtatorul de cuvant American Airlines a declarat ca, indiferent de motivul calatoriei, operatorul aerian vine in sprijinul tuturor pasagerilor cu bilete de avion la preturi avantajoase, totul pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalti. De curand, American Airlines a inaugurat o cursa pe ruta New YorkSan Juan care ruleaza cu o frecventa zilnica.

American Airlines este o companie aeriana infiintata in anul 1930, parte a Aliantei OneWorld. Cu un numar de 605 de zboruri saptamanale catre 250 de destinatii, operatorul american a inregistrat in anul 2010 un venit net de 471 de milioane de dolari.

Sursa – AA.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.