Un concept inovator de vacanta pentru copii

 Copiii sunt fascinati de cartile de aventuri si viseaza sa traiasca si ei experiente ca Winnetou, Robinson Crusoe sau Huckleberry Finn sau sa iasa victoriosi dintr-o incercare grea ca Bear Grylls. Pentru ei s-a inventat scoala de vara „English Adventure”, organizata de Shakespeare School, in care aventura se imbina cu invatarea limbii engleze si cu dezvoltarea personala.

Copiii au parte de distractii cum nici nu au visat si invata sa respecte natura si sa se descurce in situatii limita. „English Adventure” le dezvolta abilitatile de comunicare si de miscare si ei devin mai curajosi, mai rabdatori si mai responsabili, adevarati luptatori.

English Adventure este un program original bazat pe joaca, rigoare, natura si aventura. Copiii invata sa isi deschida mintea si sa stea mai ferm pe propriile picioare”, mentioneaza organizatorii.

Fara calculator si telefoane mobile, rupti de tehnologia care ne acapareaza tot mai mult, copiii au parte de cea mai tare aventura: caiac, canoe, catarare, tiroliana, baie in cascada si nenumarate suprize, alaturi de mult sport si distractie. Orele de engleza sunt in spiritul Shakespeare School, interactive si pline de jocuri si competitii. De asemenea, copiii primesc lectii pretioase in ateliere de dezvoltare personala: scoala caderii, exercitii de respiratie, simtul distantei, s.a.

Si toate astea cu mult umor, pentru ca la „English Adventure” se practica terapia prin ras! Aici totul este bazat pe principiile simplitatii vietii in natura, iar mancarea este pregatita cu grija, cu alimente proaspete, naturale si gustoase, „ca la bunica acasa”.

Scoala de vara este organizata in satul de vacanta Fratii Jderi – Utopia Verde de pe Valea Lotrului, un paradis plin de verdeata, rezultatul a 14 ani de investitii si amenajari complexe realizate de arhitectul Cezar Cotescu. Efectul este intr-adevar spectaculos, asa cum afirma toti cei care au fost acolo si sunt convinsi ca se vor intoarce.

Unul dintre clientii fideli ai satului de vacanta Fratii Jderi este Dan Puric, care marturiseste: „Am fost, am vazut, ma voi intoarce!… Ma voi intoarce pentru ca am unde. Ca intr-un refugiu al calitatii, ca intr-un colt de Romanie neintinata, ca la niste prieteni.”

„In natura, prin corp, pentru minte” este motto-ul scolii de aventura, iar valorile promovate aici sunt naturaletea, simplitatea si echilibrul. Shakespeare School ii invita pe copii sa prinda curaj si sa isi perfectioneze limba engleza la „English Adventure”. Pentru mai multe detalii despre scoala de vara si inscrieri puteti accesa www.shakespeare-school.ro.

Persoana de contact:

Marilena Lemnaru Office Manager
Telefon: 021. 230.20.06/ 0755.132.228
E-mail: dorobanti@shakespeare-school.ro
Website: www.shakespeare-school.ro
Blog: http://blog.shakespeare-school.ro
Facebook: www.facebook.com/shakespeareschool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.