Bateriile auto va dau batai de cap?

Bateria auto este una dintre cele mai importante piese din componenta unei masini. Fara baterie nici o masina nu poate porni. Este cunoscut faptul ca o baterie auto poate functiona fara nici o problema cativa ani buni, in cazul in care aceasta este de calitate.

Pe internet sunt tot mai multe magazine online ce vand baterii auto. Odata cu cresterea numarului de masini, deci a cererii, si oferta este mult mai mare. Astfel aveti de unde alege o baterie auto din diverse magazine online. Sunt zeci de producatori de baterii auto, peintre care cei mai cunoscuti si care produc baterii de calitate se numara: Rombat, Varta, Bosch sau Exide. Ordinea in care le-am scris este aleatorie. Topul celor mai bune si calitative baterii auto difera in functie de fiecare specialist, iar parerile sunt impartite. Toate aceste firme scot la vanzare produse bune si de calitate, depinde si de masina pe care este instalata bateria respectiva.

De obicei problemele la bateriile auto apar in perioada rece a anului, cand curentul de pornire din baterie scade foarte mult atunci cand bacteria este destul de uzata. In cazul in care apar diverse probleme la bateria auto in perioada rece a anului, multi soferi cred ca daca pornesc masina si lasa motorul pornit cateva minute bacteria isi revine si primeste destul curent incat sa mai functioneze o perioada buna de timp. Gresit! Curentul folosit pentru pornirea masinii este mult mai mare decat cel cu care bacteria auto se incarca in timp ce motorul este pornit. Asadar, in cazul in care aveti problem cu bacteria, degeaba porniti masina si lasati motorul pornit cateva minute, pentru ca acest lucru nu ajuta aproape deloc.

Vezi si:  Piesele auto cumparate din mediul online

Daca alegeti sa schimbati bateria auto la un moment dat, va recomand sa cumparati o baterie auto noua, pentru ca primiti si o garantie la cumpararea ei si cu siguranta o veti putea folosi cativa ani buni fara a avea nici o problema. O baterie second-hand pe care o veti cumpara nu va garanteaza ca a doua zi dupa montare masina va porni de la prima cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.