Noi apartamente de vanzare disponibile pe site-ul Regatta

Noi apartamente de vanzare disponibile pe site-ul Regatta

In jur de 260 de apartamente de vanzare apar la sectiunea site-ului agentiei Regatta dedicata acestor locuinte de lux din capitala, scoase la vanzare pentru zone centrale, ultracentrale si rezidentiale din Bucuresti. Nordul orasului beneficiaza de o atentie din ce in ce mai mare din partea familiilor care doresc sa investeasca intr-o proprietate imobiliara de exceptie, avand locatie selecta si oferind numeroase facilitati proprietarilor sai.

 

Daca doriti sa cumparati apartamente in zona Baneasa sau Pipera, veti putea beneficia de weekend-uri linistite, intr-o ambianta deoebita si eleganta. Cartierele selecte din capitala au acces usor la principalele artere ale Bucurestiului, iar dumneavoastra veti putea beneficia de proximitatea unor parcuri, scoli, gradinite, mall-uri sau terase. Copiii dumneavoastra se vor bucura de avantajele oferite de mediul linistit din imprejurimile acestor apartamente de lux propuse spre vanzare de Regatta.

 

Apartamente de vanzare in zone selecte din Bucuresti

Consultantii in tranzactii imobiliare ai agentiei Regatta au inclus in oferta prezentata pe site un apartament de vanzare in zona Herastrau-Nicolae Caramfil, avand o suprafata utila de 114 mp. La fel ca in cazul altor locuinte scoase la vanzare in aceste zone superbe din Bucuresti, aceasta proprietate beneficiaza de dotari si finisaje ultramoderne. Eleganta, locatia speciala si finisajele ultramoderne ale acestor apartamente de vanzare vor atrage atentia cumparatorilor care au decis sa se orienteze catre investitii avantajoase. Aflat intr-o cladire a carei constructie a fost finalizata in 2012, apartamentul dispune de WC de serviciu, dressing si balcon, fiind disponibil la pretul de 207000 euro.

 

Categoria apartamentelor de vanzare situate in cartiere ale capitalei selecte va ofera, alaturi de alte oprtunitati, o locuinta tip penthouse din zona Dorobanti situata intr-un complex rezidential de lux. Aceste cladiri dispun de sali de fitness, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare subterane.

 

Daca doriti sa gasiti apartamente de vanzare in zone selecte din Bucuresti, nu ezitati sa studiati oferta de exceptie a agentiei imobiliare Regatta, pentru oferte unice si locatii speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.