Doriti un laptop dar nu aveti suficienti bani pentru unul nou? Iata ce puteti face.

Doriti un laptop dar nu aveti suficienti bani pentru unul nou? Iata ce puteti face.
Daca doriti un laptop dar nu va permiteti achizitia unuia nou din magazin, aveti alternativa laptopurilor second hand. Laptopuri sh gasiti atat pe site-urile de anunturi gen olx sau okazii cat si in magazine dedicate pentru vanzarea laptopurilor la mana a doua. Daca veti cauta suficient de bine, veti gasi aceleasi modele de laptopuri la oferta pe alte site-uri, astfel putand obtine un pret mai mic pentru acelasi laptop.
Alegand sa cumparati de la un magazin care comercializeaza astfel de echipamente electronice sh, veti avea siguranta achizitiei si veti primi garantie pentru produs. Cumparand de la persoane particulare de pe site-uri de anunturi, riscati sa va alegeti cu un produs fie neconform fie cu defectiuni care se vor arata la cateva zile de la utilizare.
In acest caz, nu aveti nici o garantie ca vanzatorul privat este o persoana morala iar investitia dvs este riscanta.

Poate fi tentant sa alegeti sa cumparati de la persoane fizice intrucat acestea ofera preturi mai bune fata de un magazin care ofera si garantie si asta ridica putin costul. Totusi, va recomandam sa alegeti varianta sigura si anume sa cumparati din magazine, fie online fie fizice, insa in aceasta situatie, veti putea returna produsul in orice situatie.
Un laptop nou cu o configuratie modesta, 2-4gb memorie ram, 320hdd si un procesor core2duo, costa cel putin 800 de lei, in timp ce daca alegeti sa cumparati sh, cu aceeasi bani veti cumpara un laptop cu procesor i3, sau i5. Laptopurile noi de buget, cele incluse intre 800 si 1000 de lei, ofera capacitate de stocare pe hard disk mare, pentru a compensa cu procesorul slab si memoria ram insuficienta. Alegeti cu precautie si ganditi-va de doua ori inainte de a cumpara un laptop nou cu o configuratie slaba pentru ca pe aceiasi bani, ati putea primi un produs mai performant, daca ati alege second hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.