Chiriasii apartamentelor rezidentiale de lux, in continua crestere

Sectorul rezidential de lux este populat in mare parte de chiriasi, care beneficiaza de conditii moderne de trai, la un pret convenabil. Apartamentele din cadrul complexelor rezidentiale de lux ofera o serie vasta de beneficii, atat pentru proprietari, cat si pentru chiriasi, de la locurile de parcare suficiente si spatiile de joaca pentru cei mici, pana la supraveghere si paza 24 din 24 pentru o maxima siguranta.

Preturile chiriilor pentru apartamentele din complexele rezidentiale de lux variaza in functie de complex, de zona in care este acesta situat, de numarul de camere si de asemenea, de faptul daca apartamentul este mobilat si utilat sau nu. Zonele centrale si cele situate langa parcuri sunt cele mai apreciate si mai ravnite. Chiriasii acestor locuinte sunt persoane cu un stil de viata modern, cu o pozitie sociala inalta si cu un venit ridicat.

Multe persoane care se incadreaza in tipologia mentionata mai sus, prefera sa locuiasca in chirie intr-o zona centrala, intr-un apartament de lux, si nu doreste sa investeasca intr-o locuinta situata intr-un bloc obisnuit de locuinte. Conditiile nu se compara si nici stilul de viata. De aceea, jucatorii de pe piata rezidentialelor de lux ofera posibilitatea ca aceste apartamente sa nu fie doar vandute ci si inchiriate.

Daca sunteti interesati de apartamente ce pot fi inchiriate in cadrul unui complex rezidential de lux, tot ce trebuie sa faceti este sa realizati o cautare pe internet a celor mai avantajoase oferte. Fie ca este vorba de 2 camere Tineretului sau 3 camere in alta zona centrala, cu siguranta veti gasi ceea ce cautati foarte rapid si fara efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.