Cum alegem din oferta de tigari electronice

Nu mai este nicio indoiala ca oferta de tigari electronice este variata, cautata si incercata de tot mai multi fumatori de tigara clasica care doresc sa renunte la fumat, sau cel putin sa diminueze considerabil efectele daunatoare ale acestuia.

Orice fumator este constient ca se expune cu fiecare pachet de tigari fumat la riscuri continue si acumulabile in timp care aduc cu sine si o serie de afectiuni ale organelor interne, iar in paralel si complet nejustificat expun si pe cei din jurul lor la fumatul pasiv si mirosuri greu de suportat.

Cu siguranta ca decizia opririi fumatului de tigari clasice este dificila si trebuie sustinuta cu determinare si multa vointa. Marea majoritate a fumatorilor nu reusesc si atunci decid ca este momentul sa incerce un ajutor in acest sens, iar tigara electronica a ajuns deja la performante tehnice foarte bune incat sa aduca satisfactia unui fumator, fara a mai produce fum, ci doar aburi inofensivi.

O tigara electronica este pana la urma un dispozitiv electronic mobil, care detine o camera de vaporizare unde cu ajutorul unei rezistente alimentate de la o baterie tip acumulator se produce vaporizarea lichidului purtator de aroma si atunci cand se doreste si de nicotina.

Prin urmare a fuma electronic, sau a vapa, asa cum se utilizeaza termenul printre cei care folosesc o tigara electronica, nu este altceva decat a inhala un abur aromatizat si a simula practic intr-o variata extrem de asemanatoare obiceiul unui fumator de tigari din tutun.

Daca pentru tigari electronice avem o arie relativ limitata in ceea ce priveste oferta, ele catalogandu-se de la inceput ca si kit-uri de start, adica pentru incepatori, urmand ca mai apoi sa puteti trece catre tigari electronice avansate, pentru lichide alegerile sunt putin mai dificile.

Va intrebati probabil cum se poate sti ce fel de lichide vi se potrivesc atunci cand decideti sa incepti sa utilizati o tigara electronica, pentru ca oferta include zeci si zeci de tipuri si arome, cu sau fara un anumit procent de nicotina inclus. Cea mai buna solutie este sa gasiti un magazin specializat in vanzarea de tigari electronice si care are posibilitatea de a oferi cumparatorilor testarea pe loc a catorva dintre acestea.

Cu siguranta ca in acest mod veti putea decide daca aromele de lichide fructate va sunt pe plac, sau ramane sa alegeti unul dintre lichidele cu gust si aroma de tutun clasic. Orice lichide ati alege pana la urma, este bine sa ramaneti pe acest drum, pentru ca o reintoarcere la tigara clasica nu ar fi cel mai potrivit lucru pentru sanatatea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.