Masa masaj – Cele mai importante informatii cand alegeti

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

O masa masaj este indispensabila atunci cand dorim un masaj eficient, atat din perspectiva terapeutului cat si din perspectiva clientului. De ce stau lucrurile asa?

In primul rand, trebuie luat in considerare faptul ca masajul, indiferent de natura lui este un tratament care presupune aplicarea de presiune asupra muschilor clientului. Nivelul de presiune trebuie controlat foarte exact, de aceea suportul pe care se realizeaza aceasta activitate trebuie sa fie corespunzator.

O masa pentru masaj este special creata pentru a oferi toate conditiile care genereaza un masaj de calitate: fermitate, stabilitate si confort. O masa masaj este articulata in asa fel incat sa nu se clatine in timpul aplicarii masajului, sa nu existe pericolul rasturnarii cand clientul se aseaza si se da jos de pe ea si, in cazul in care este vorba despre o masa pliabila, sa reziste la plieri si transporturi repetate.

Astfel, variantele disponibile pentru o masa masaj includ mese fixe si mese portabile, fiecare indicate pentru anumite tipuri de terapii. Mesele fixe sunt, asa cum le spune si denumirea, indicate atunci cand masajul are o locatie fixa, intr-un salon sau cabinet. Ele au un aspect mai robust, de aceea sunt oportune pentru a fi utilizate in spa-uri si centre de infrumusetare sau relaxare pentru a oferi imaginea unui design occidental.

Utilizarea propriu-zisa depinde in principal de terapia aplicata, dar modelele oferite sunt create astfel incat sa permita o gama cat mai mare de tratamente si sa va permita chiar sa va schimbati profilul de teraupeut, de la masaj de relaxare la masaj de recuperare, de exemplu. Ele sunt potrivite pentru orice stil de lucru intrucat includ diverse elemente si accesorii ajutatoare, iar suprafata de lucru poate fi ajustata la anumite unghiuri si in diferite combinatii.

Reunind acelasi set de caracteristici ca si o masa fixa, o masa masaj portabila aduce o serie de noi beneficii: este pliabila, usor de depozitat si are o greutate redusa care o face foarte usor de manevrat in timpul transportului si montajului.

Ele pot fi numite mese pentru masaj universale pentru ca flexibilitatea alcatuirii permite realizarea oricarui tip de masaj sau tratament si in plus pot fi achizitionate atat de client si depozitate la domiciliul acestuia, cat si de terapeut pentru a-si extinde afacerea cu vizite la domiciliul clientilor.

Astfel, fie ca optati pentru varianta fixa sau pentru mese masaj portabile, masajul primit sau aplicat are toate conditiile sa atinga nivelul optim de calitate.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.