Carnetul de conducere pentru categoria B

Carnetul de conducere aproape ca a devenit un lucru obligatoriu. Atunci cand o persoana atinge majoratul, isi doreste deja de mai bine de un an sa conduca o masina si sa intre in rand cu prietenii. Procesul prin care trebuie sa treaca pentru a lua carnetul de conducere nu este tocmai unul simplu.

Daca aveti posibilitatea si timpul necesar, incercati sa invatati de dinainte de a incepe scoala si faceti chestionare auto, mai ales ca acum aveti posibilitatea de a face chestionare auto online. Puteti exagera cu aceste chestionare, pentru ca daca invatati mai mult si va obisnuiti cu respectivele teste auto, o sa va fie mai usor sa treceti peste emotiile care apar in sala de testare.

Un rol foarte important il joaca si intructorul auto. Pentru dvs. este important sa invatati sa respectati semnele din trafic si sa reactionati cu rapiditate atunci cand este cazul. Nu toti instructorii sunt la fel, multi dintre ei neavand rabdarea necesara, mai ales cu persoanele de tip feminim care se acomodeaza mai greu la volan. Cererea este mare, de aceea si scolile de soferi s-au inmultit in ultima vreme si asta este un avantaj considerabil pentru dvs. pentru ca aveti de unde alege un instructor capabil sa va instruiasca in adevaratul sens al cuvantului.

In sala de testare, aceste chestionare auto pentru categoria B sunt similare cu majoritatea chestionarelor intalnite online. Acest lucru va avantajeaza, iar impactul este unul mult mai mic. O sa aveti un test contratimp, lucru care s-ar putea sa va puna sub presiune, insa tocmai asta este ideea, sa reactionati bine sub presiune si sa stiti raspunsurile indiferent de conditiile date.

Dupa ce luati sala in urma testarii auto, urmeaza sa fiti programati pentru traseu, un alt tip de test care va solicita atentia, dar de data asta in trafic sub presiune. Spun sub presiune pentru ca in dreapta dvs. se va afla un politist care decide daca luati sau nu carnetul, in functie de ce abilitati dati dovada in timpul sofatului. O sa aveti chiar si un martor in masina care trebuie sa urmareasca daca politistul a ajutat in vreun fel, lucru care este interzis, iar respectivul martor il poate raporta.

Chestionarele auto pentru categoria B pot reprezenta baza care va ajuta in obtinerea carnetului de conducere. Partea practica pe care o faceti dvs. in trafic, poate fi invatata usor, condusul fiind un lucru relativ usor de facut. Traseul pe care va poate duce respectivul politist, este posibil sa fie deja cunoscut de instructorul auto, iar facand acest traseu de mai multe ori, va poate usura testarea auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.