Tablouri personalizate – Unde sa cumpar?

tablouri personalizateCu toti ne dorim ca interiorul preferat sa fie decorat intr-un mod unic si personalizat dupa bunul nostru plac. De multe ori procesul de amenajare poate fi destul de anevoios, nu stim de unde sa incepem, daca trebuie sa angajam o firma de design interior si cel mai important lucru, bugetul necesar pentru a aduce in living, dormitor sau birou un strop de culoare. In momentul actual pe piata din Romania exista o gama larga de produse pentru personalizarea spatiului preferat si adaptate pentru orice tip de buget. Din multele solutii decorative poate una mai putin cunoscuta o reprezinta tablourile custom-made sau mai exact tablouri decorative personalizate.

Indiferent de cerinte un tablou personalizat poate reprezenta o solutie ideala pentru un cadou modern, o solutie decorativa particularizata, fiind practic un tablou custom-made realizat dupa preferintele fiecaruia. Un tablou personalizat la comanda poate reprezenta un colaj foto cu pozele personale din vacanta de vis, poate avea o singura poza cu persoana iubita si aplicat un efect sepia, poate contine un mesaj haios sau citat drag si multe multe altele. Foarte important este ca toate aceste operatiuni se pot realiza usor si comod in fata calculatorului. Tablourile personalizate pot avea diferite marimi, in functie de spatiul unde vor fi afisate mentionand faptul ca cele mai uzuale dimensiuni sunt de 70 x 50 cm, 100 x 70 cm sau 100 x 100 cm dar la cerere se pot realiza in orice alta dimensiune.

Realizarea unui tablou personalizat incepe prin imprimarea imaginii dorite pe canvas ( panza care se foloseste ca baza pentru vopsele de zeci de ani ), apoi canvas-ul este intins pe un cadru de lemn ( sasiu ) care in functie de dimensiunea tabloului poate avea 2 sau 4mm grosime urmand ca la final sa se monteze agatatorile de prindere in perete. In general pentru toate tablourile personalizate imaginea imbraca in totalitate rama, imaginea fiind vizibila din orice unghi si oferind tabloului un aspect modern.

Preturile pentru tablouri canvas variaza in functie de modelul ales, dimensiune sau format ( tablou simplu sau multicanvas format din mai multe piese ) si pot pleca de la 30-40 lei si ajunge pana la 300-400 lei in functie de specificatiile alese.

Si atunci de ce nu un tablou personalizat pentru acasa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.