Cum creezi un anunt de efect intr-un site de anunturi gratuite

anunturi gratuiteSite-urile de anunturi gratuite au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate de foarte multi dintre cei care au nevoie fie sa vanda lucruri de care nu mai au nevoie, fie sa cumpere la preturi mai bune ceva de care au nevoie. Pentru ca sunt foarte multe anunturi disponibile si concurenta in ceea ce priveste anunturile este destul de mare. Tocmai din acest motiv este important ca anuntul tau sa iasa din multime intr-un mod placut, astfel incat sa fie vazut si luat in seama. Aici ai trei sfaturi importante care sa te ajute pentru anuntul tau:

1. Ofera informatii concrete in titlul si anunt – Nimic nu este mai descurajant pentru un posibil cumparator sa vada intr-un anunt decat informatii care nu il intereseaza ori cuvinte pompoase care nu ii spun nimic: „ofera exceptionala” si alte formulari asemenea sunt inutile pentru cineva care vrea sa vada de prima data ce i se ofera. Informatiile concrete ajuta pe oricine sa capete mai multa incredere, plus ca ii salveaza mult timp. Un titlu bun trebuie sa contina informatii cheie, care sa includa numele obiectului sau ofertei pe care o propui in anunt.

2. Adauga imagini – Orice site bun de anunturi gratuite asigura utilizatorilor posibilitatea de a adauga imagini. Foloseste-o. Anunturile cu imagini au mult mai multe sanse sa fie vizualizate decat cele fara. Acestea sporesc increderea celui care vede anuntul si il ajuta sa isi faca o idee mult mai clara daca ceea ce prezinti este si ceea ce cauta. Incearca sa pui imagini cat mai clare, facute la rezolutii mari. Nu vorbim de fotografii profesioniste, dar este important ca imaginile pe care le pui sa puna in valoare ceea ce ai de vanzare.

3. Verifica datele de contact – Este foarte important ca in momentul in care iti lasi datele de contact, acestea sa fie trecute corect. Este cea mai simpla metoda prin care sa reusesti sa nu primesti niciun telefon, chiar daca anuntul tau este foarte bine construit. Nu uita sa lasi disponibile atat adresa de mail cat si numarul de telefon, astfel incat sa poti fi contactat indiferent de metoda aleasa de utilizator. Iata cateva dintre cele mai importante lucruri care tin de postarea anunturilor in site-uri de anunturi gratuite. Daca stii si altele, impartaseste-le cu noi in sectiunea de comentarii si ajutat-i si pe ceilalti sa pregateasca anunturi prin care sa obtina ceea ce isi doresc, indiferent de categoria unde ai integrat anuntul pe un astfel de site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.