Teatrul National Sibiu nominalizat la Premiile UNITER 2013 !

In data de 13 mai 2013 se va desfasura la Iasi decernarea premiilor UNITER sau a Uniunii Teatrale din Romania. Acesta este un eveniment extreme de important pentru actorii romani care din pacate inca nu sunt apreciati la adrevrata lor valoare. Teatrul National din Sibiu se pare ca detine deja 6 nominalizari la 5 dintre categoriile Galei Premiilor UNITER. Aceasta este cea de-a 21-a editie a evenimentului  iar toti iubitorii teatrului sunt asteptati sa participle la Sala Maare a Teatrului National “Vasile Alecsandri” din Iasi.

Orasul Sibiu este o locatie cu adevarat fabuloasa pentru fiecare dintre noi. Este plin de cladiri medieval, istorice care sunt cu adevarat deosebite si incanta privirea fiecarui trecator. Apreciat atat de romani cat si de turistii strainii, Sibiul atrage tot mai multi oaspeti in fiecare an.  Poti petrece aici un sejur in care sa ai posibilitatea sa te odihnesti  dar poti sa si izitezi o multime de obiective turistice care iti vor imbogatii clutura generala. In Sibiu ai posibilitatea sa alegi intre unitati de cazare diverse. Exista si pensiuni particulare de la 2 la 4 stele dar si hoteluri medii sau de lux. In functie de preferintele fiecaruia si de posibilitatea financiara, poti petrece un sejur de vis . In general conditiile de cazare Sibiu sunt bune spre foarte bune. Pe site-urile de spcialitate si anume pe cele care se ocupa cu promovarea statiunilor/ oraselor romanesti veti gasii cateva zeci de oferte de cazare, care mai de care mai atragatoare. Tariful pentru o noapte de cazare in oras, la o unitate clasificata la 3 stele poate incepe de la 70 lei/noapte si poate varia in functie de pozitionarea acesteia sau de facilitatile oferite (clasificarea unitatii). La unitatile de 4 sau 5 stele in tariful de cazare sunt incluse in general si serviciile de masa .

Daca te atrage istoria, arta si teatrul atunci fa bine si rezerva-ti locul de cazare in Sibiu pentru a te putea bucura de ceea ce are de oferit acest minunat oras al tarii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.