Deco- stii pe ce culori va trebui sa mizezi in anul 2018?

Un lucru e bine cunoscut. Culorile sunt cele care dau tonul atunci cand vine vorba despre orice interior. In anul 2018 iti doresti sa vii cu un suflu nou pentru o noua incapere sau planuiesti sa iti construiesti o casa? Iata care sunt culorile pe care va trebui sa mizezi.

Culori luminoase si pline de vitamina, dar si culori complementare. Pantone, celebra referinta in materie de culori in tendinte, propune ca anul 2018 sa fie anul unor culori mai luminoase si mai contrastante. Deci ca fi foarte in voga sa combini in interiorul casei tale culorile care ne duc cu gandul la lumea vegetala si nuantele de purpuriu de exenplu. Te mai poti folosi si de cele de albastru pentru a completa de minune totul.

Pe de alta parte, culorile complementare vor fi si ele foarte prezente atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase nuante in voga. Cele de portocaliu si de albastru de exemplu pot sa compuna cele mai interesante decoruri.

O paleta ludica de culori sau una mai subtila? Excentrice, unele culori vor reda cu siguranta zambetul si buna dispozitie celor care le folosesc. Vorbim aici depre galbenul viu, despre lime, dar si despre nuantele mai puternice de verde si de albastru. Nuantele de Hawthorne Rose si de Lila Brun vor fi si ele prezente si pot sa fie combinate foarte usor si foarte frumos.

Nuantele de roz si nuantele metalizate. Nuantele de roz vor arata cel mai bine in noul an alaturi de nauntele mai pamantii care ne duc cu gandul la cafea sau toamna. Iar nuantele metalizate sunt noile nuante in tendinte. De combinat cu nuante mai profunde precum cele de rosu sau de galben.

Nuantele intense de pruna sau de albastru sunt cele mai sofistcate si  cele mai frumoase. Vor veni cu un plus de caracter si alura pentru interiorul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.