Pavaj ecogreen. De ce merita incercat?

Pavarea gradinii este extrem de importanta pentru oricine isi doreste sa petreaca timp in aer liber fara a se murdari de noroi. In plus, pavajul aduce si o estetica deosebita, imbinandu-se forte bine in ambientul intregului spatiu. Din pacate, montarea pavajului poate sa insemne eliminarea spatiului verde. Tocmai din acest motiv a aparut ideea de pavaj ecogreen. Dalele de pavaj ecogreen  ii permit vegetatiei sa creasca pe langa ele, fiind ideale pentru orice tip de amenajare, inclusiv pentru cai de acces, parcari si alei din parcuri.

De ce pavajul eco green?

  • Pentru ca este o solutie excelenta, care ajuta la protectia mediului inconjurator. Desi ofera toate avantajele unui pavaj, pastreaza ideea de spatiu natural;
  • Pentru ca este o solutie estetica foarte buna. Pavajele ecogreen arata bine, iar acest lucru este cauzat de iarba care creste printre ele;
  • Pentru ca este gandit in asa fel incat sa reziste. De regula, pavajul ecogreen rezista la uzura si la tot felul de factori externi, cum ar fi folosirea solutiilor de degrivare sau inghetul si dezghetul repetat;
  • Pentru ca este usor de montat. Achizitia acestui tip de pavaj poate sa implice costuri destul de mici, in conditiile in care este foarte usor de montat.

Se potriveste pavajul ecogreen in curte?

Cu siguranta! Este destinat mai ales curtilor in car exista trafic intens sau chiar sunt folosite pentru parcari. Odata montat, pavajul va rezista pe termen lung, fara niciun fel de probleme.

Sfaturi de montare a pavajului!

Pentru rezultate cat mai bune, pavajul trebuie sa fie montat de o echipa de profesionisti. Acesta se pune doar dupa ce se inlatura toate radacinile si buruienile si se adauga un strat de baza cat mai rezistent. De regula, acest strat este format din pietris.

Daca se opteaza pentru pavajul ecogreen este bine sa se pastreze si un mic spatiu verde langa zona pavata, pentru un efect estetic foarte placut.

Atentie foarte mare la micile detalii si la protectia ulterioara a pavajului. Este bine sa nu se foloseasca unelte cu lame metaice pentru indepartarea zapezii, sa se respecte gabaritul impus de producator si sa nu se foloseasca produse chimice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.