3 culori in tendinte pentru bucataria ta

Rosu Marsala, Verde Tei, Gri Industrial… descopera citind acest articol care sunt cele mai in tendinte nuante pentru bucataria ta. Ca doar vara este sezonul renovarilor si reamenajarilor!

Bucataria este un loc minunat si privilegiat din casa unde poti veni cu un plus de culoare. Pe fatadele, pe blatul de lucru, scaune sau pereti, petele de culoare sunt minunate. Posbilitatile sunt multiple si foarte diversificate pentru a se adpta tuturor gusturilor, nevoilor sau stilurilor.

Rosul Marsala, o nuanta ideala pentru cei mai gurmanzi dintre voi. O varianta mai dulce si mai vie a nuantei de ocru, nuanta de Rosu Marsala este cea care merge de minune in bucatarie pentru marmura de la blat sau pentru caramizile alese pentru decor. Vine cu un plus de culoare si de caldura, pastrand insa in acelasi timp caracterul sofisticat si luxos al materialelor inchise sau mai sobre.

Verdele Tei pentru o reintoarcere la natura. Verdele este o culoare foarte puternica. Din acest motiv nu are foarte multi adepti. Dar varianta sa mai lejera si mai pastelata de verde tei este una clasica, versatila si atemporala. In plus, arata de minune alaturi de materiale mai naturale precum lemnul in culori deschise, pentru cea mai dulce si mai calma ambianta in bucatarie.

Griul Industrial, un must have in bucatarie. Daca vrei sa iti transformi bucataria intr-un loft industrial, nu ai mare lucru de facut. Este de ajuns daca alegi sa mizezi pe nuanta de gri. Fatadele de la dulapurule de bucatarie in nuante de gri mat arata minunat. Vin cu un look sofisticat pentru bucatarie si sunt cea mai buna alternativa la nuantele mai clasice de alb si de negru.

Vezi si:  Ingrijirea aparatului de aer conditionat

O bucatarie vesela, trendy, colorata, gurmanda si design este o veritabila placere pentru simturi, nu doar mancarea ce se pregateste in ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.