Incalzire in pardoseala, o solutie cu adevarat contemporana

Alegand o instalatie de incalzire in pardoseala propusa de AnaCreon pentru spatiul interior pe care tocmai il renovati sau amenajati pentru prima data, aveti la dispozitie un sistem simplu, dar cu o functionare complexa care va aduce o multitudine de beneficii.

In primul rand, din punct de vedere functional, incalzirea in pardoseala se preteaza oricarui domeniu de activitate, fie ca este vorba despre mediul rezidential, industrial, comercial, cultural-educational, medical si asa mai departe. Aceasta solutie moderna poate fi instalata in spatii precum locuinte (indiferent de incapere), in spatii de productie si prelucrare, in magazine, birouri, cabinete, scoli, gradinite, centre de tratament si multe altele.

Conditiile climatice ideale, usor de controlat si functionarea extrem de economica recomanda cel mai bine acest tip de incalzire pentru orice utilizare. Intrucat gradul lui de adaptabilitate este foarte mare, incalzirea in pardoseala poate fi instalata chiar si la exterior, pe scari, alei de acces, rampe de garaj, dar si zone speciale de drum, poduri si sectiuni cu un grad mai mare de risc la utilizare pe timp de inghet.

Analizand parametrii de functionare ai acestui sistem de incalzire in pardoseala, concluziile sunt extrem de favorabile deoarece montarea lui aduce economii de 30% comparativ cu alt tip de incalzire. Folosind o sursa de energie regenerabila precum energia electrica, aceasta solutie este nu numai economica, dar si ecologica, ducand la o investitie sustenabila in timp. Datorita efortului care se depunde in sensul reducerii costului energiei electrice, incalzirea in pardoseala are toate sansele sa devina si mai necostisitoare decat este si sa fie adoptata ca solutie universala de incalzire.

Vezi si:  Aparatura performanta de aer conditionat te scapa de canicula

Modul de functionare al incalzirii in pardoseala este pe cat de eficient, pe atat de simplu. Bazandu-se pe principiul radiatiei, si nu al convectiei precum caloriferele clasice, si folosind o retea de cabluri montate in sapa, sub nivelul pardoselii, incalzirea in pardoseala ajuta la obtinerea unei temperaturi uniform distribuite pe verticala, deci si la perceperea de catre utilizatori a unor conditii termice extrem de favorabile.

Elementele de incalzire sunt distribuite uniform pe toata suprafata incaperii, astfel ca nu se creeaza curenti de aer care antreneaza praful, iar temperatura efectiva a elementelor de incalzire poate fi mai redusa. Cu incalzire in pardoseala puteti ambienta termic intr-o maniera economica si eficienta orice spatiu, obtinand maximum de confort si de eficienta.

Pentru a fi cu un pas inainte si a alege un sistem de incalzire in pardoseala destinat cu adevarat pentru viitor tehnicienii AnaCreon va ofera in orice moment consultanta de specialitate si solutii specializate, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.