Sunteti gata sa incepeti urmatorul proiect? Aveti nevoie de utilaje speciale?

Inchirierea masinariilor de constructii este o necesitate tot mai mare in domeniu, iar disponibilitatea lor la locul de munca le face active si valoroase.

Inchirierile unui bobcat din locatiile noastre sunt instrumente de calitate care va ofera exact ceea ce aveti nevoie, prevenind in acelasi timp dificultatea de a detine utilaje mari si voluminoase. Fie ca este vorba de sapat, tractiune, demolare, sau pentru orice alt aspect al constructiei – asigurati-va prin a verifica linia de echipamente pe care vi le punem la dispozitie spre inchiriere. Avem o selectie diversa de utilaje care sunt gata de plecare.

Noi va oferim servicii de inchiriere pentru toate utilajele care va sunt necesare intr-un singur loc. In functie de lucrarea si necesitatiile dumneavoastra, firma noastra ofera posibilitatea inchirierii unui bobcat pentru un anumit numar de ore, saptamanal sau lunar la preturi avantajoase.

Va punem la dispozitie spre inchiriere masini cu roti si senile de la branduri cunoscute, inclusiv bobcat. Indiferent daca ai nevoie pentru tractare si incarcare sau doar pentru nivelare, acestea sunt esentiale atat pentru utilizarea rezidentiala, cat si comerciala.

Modelele noastre sunt: extrem de manevrabile, cu comenzi usor de utilizat si o deplasare lina. Versatile atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comercial. Capabile sa lucreze pe diverse terenuri, inclusiv teren moale sau neuniform.

Alegeti utilajul cu sina cu roti pentru suprafete pavate, dure sau plate si un ghidaj antiderapant sau cu senile pentru conditii umede, noroioase sau cu zapada si/sau teren neuniform.

Datorita versatilitatii si puterii sale, serviciul de inchirieri bobcat poate fi utilizata pentru o varietate de locuri de munca si proiecte, inclusiv:

Nivelare.

Incarcarea, transportul si imprastierea materialelor.

Amenajarea teritoriului, constructii si imbunatatiri ale proprietatii.

Proiecte de demolare usoara.

Cand vine timpul sa va pregatiti pentru urmatorul proiect si va lipsesc piesele esentiale, este timpul sa luati in considerare optiunile de inchiriere. Daca nu va puteti permite investitia de care aveti nevoie pentru a achizitiona utilaje grele, atunci incercati varianta inchirierii unui bobcat care va este pusa la dispozitie de catre firma noastra, avem o gama dinamica de inchirieri de echipamente mari care va pot indeplini sarcinile de care aveti nevoie.

Inchirierea nu necesita o investitie mare si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la intretinere. Platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie, finalizati-va lucrarea si returnati-l cand ati terminat!

Pentru orice detalii suplimentare sau alte informatii va asteptam la sediul nostru sau ne puteti contacta la numarul nostru de telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.