Aparatura performanta de aer conditionat te scapa de canicula

Spre deosebire de alte capricii ale vremii, canicula asociata cu umiditate excesiva iti incurca la propriu confortul ambiental, acasa sau la birou, astfel ca singura si cea mai performanta modalitate de a te feri este dotarea spatiilor interioare cu aparatura de aer conditionat din ultima generatie.

Multi dintre noi asociem aparatul de aer conditionat cu functia sa principala, aceea ce a raci aerul unei incaperi, insa cele mai multe aparate in acest moment detin si functia de pompa de caldura care iti va asigura un confort ambiental excelent in perioada de trecere de la anotimpul cald la cel rece si invers. Gama superioara tehnologic a aparaturii de aer conditionat este in asa fel conceputa incat sa poata produce aer cald chiar si in conditii de temperatura scazuta sub limita inghetului, prin urmare ai inca o facilitate importanta la indemana pe care te vei putea baza.

superklima_3

In plus, toate sistemele pentru aer conditionat sunt prevazute cu elemente pentru filtrarea si retinerea particulelor poluante din aerul ambiental pe care unitatea lor interioara il recircula in procedura de climatizare. Deloc de neglijat aceasta facilitate in conditiile in care aerul orasului in care locuiesti poate fi mai ales in zilele caniculare cu adevarat irespirabil, prin urmare cel putin in spatiul interior in care lucrezi sau te afli impreuna cu familia merita sa beneficiezi de un aer curat si purificat. Mai mult, pentru copii si persoane varstnice sau cu anumite probleme de sanatate respiratorie, ori pentru cei alergici, aparatul de aer conditionat reprezinta cu adevarat un beneficiu pentru sanatatea lor.

Vezi si:  Trucuri simple pentru un pat mai confortabil

Sistemul de climatizare va fi intotdeauna performant pentru o perioada mare de timp prin respectarea a doua conditii esentiale in ceea ce il priveste ca aparat electrocasnic. In primul rand dimensionarea capacitatii sale si instalarea va trebuie determinata, respectiv pusa in practica, doar de catre o echipa de tehnicieni profesionisti. Nu are rost sa crezi ca alegand „dupa ochi” un sistem de climatizare cu o anumita putere si mai apoi sa incerci sa-l montezi in regie proprie, vei ajunge sa primesti toate beneficiile cu care aparatul a fost dotat prin proiectare si constructie.

Cele mai des utilizate echipamente de climatizare sunt cele care se incadreaza in categoria aparatelor de aer conditionat 12000 btu, puterea lor fiind suficienta pentru a realiza la parametrii maximi ambientarea interioara de calitate si economica in acelasi timp pentru spatii de tip living, birouri, ori mici magazine, fiecare dintre ele avand o suprafata cuprinsa intre 20 si 30 de metri patrati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.