Fototapetul Personalizat Impermeabil La Comanda – un element decorativ de interior

Dorinta omului de a-si imbunatati in permanenta locuinta sau mediul inconjurator in care isi desfasoara activitatea este la fel de veche precum specia umana.
De ce fac aceasta afirmatie? Pentru ca, daca facem o incursiune in istorie, vom descoperi ca inca din comuna primitiva oamenii si-au decorat, e-adevarat intr-o forma primara, peretii goi si cenusii ai pesterilor.
Evolutia ulterioara a civilizatiilor a dus in mod inevitabil si la o evolutie in domeniul organizarii si decorarii interioarelor, infrumusetarea locuintei devenind un scop in sine prin care era demonstrat statutul social si material al proprietarului.

Astazi inovatiile tehnologice ne permit sa realizam lucruri cu adevarat marete, iar in domeniul designului si decoratiunilor de interior acest fapt este extrem de vizibil. Un produs decorativ de calitate are in spatele sau o intreaga tehnologie si, pentru ca, reprezinta un rezultat al unei munci de creatie,
putem spune fara ezitare ca este o adevarata arta sa imbini utilul cu placutul, dar nu in ultimul rand cu dorintele consumatorului final. Pornind de la aceste aspecte am conceput si produsul Fototapet Personalizat Impermeabil.

Fototapetul Personalizat Impermeabil La Comanda este un element decorativ de interior, care are capacitatea fizica si estetica de a completa si de a energiza orice spatiu construit. Crearea unui astfel de element decorativ nu se face la intamplare. Echipa noastra de designeri si graficieni lucreaza in tandem, pornind de la conceptul efectiv al lucrarii si pana la finalizarea acesteia, avand in vedere toate punctele cheie (calitatea si dimensiunile spatiului ce urmeaza a fi amenajat, cromatica, mobilier, adresabilitate etc.) informatii obtinute de la beneficiar inca de la inceput.

Fototapetul personalizat impermeabil realizat de fototapet.ro este UNIC. Fiecare lucrare poate fi personalizata cu o sigla, un slogan, prelucrate grafic in functie de solicitarile clientului.
Materialele utilizate pentru realizarea fototapetului sunt imprimate cu cerneluri speciale care permit contactul cu apa si care nu se deterioreaza in medii umede.
Deasemeni materialul este perforat micronic, special pentru a permite peretelui sa respire si dupa montarea acestuia, deci, nu va permite dezvoltarea de microorganisme (mucegai) si poate fi aplicat si pe alte suporturi cu suprafata neteda – metal, sticla, lemn, plastic. Intretinerea fototapetului in timp este facila pentru ca materialul este rezistent la apa si poate fi curatat usor.

Experianta acumulata in decursul anilor, din 2006 si pana in prezent, ne-a ajutat sa perfectionam calitatea produsului Fototapet, atat din punct de vedere grafic
cat si din punct de vedere a celor mai utile si functionale materiale. Review-urile clientilor din intreaga lume ce au fost postate pe siteurile producatorilor au contribuit esential in alegerea celor mai bune materiale pentru realizarea acestui produs la un inalt nivel calitativ.

FotoTapet.Ro pune la dispozitia celor interesati un catalog cu cca. 15000 de imagini, acoperind astfel diverse domenii de activitate si zone de interes in
amenajarile de interior.
Contactati-ne si puneti-ne la incercare !

Satisfactia clientilor nostri reprezinta succesul muncii noastre!

Elena B.

One thought on “Fototapetul Personalizat Impermeabil La Comanda – un element decorativ de interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.