O afacere buna utilizand un pat de cosmetica

Interesul pentru infrumusetare si chiar tratamente cosmetice dedicate prin utilizarea unui pat de cosmetica este tot mai prezent in ultimii ani, motiv pentru care aceste afaceri sunt intalnite frecvent in peisajul oraselor noastre. Initierea unei astfel de afaceri va trebui sa tina cont in primul rand de calificarea personalului, dar nu in ultimul de folosirea unor echipamente dedicate proiectului.

In alegerea unui astfel de pat de cosmetica trebuiesc urmarite cateva criterii pe care produsul trebuie sa le detina, criterii care se refera la caracteristici functionale, de siguranta, estetice, precum de cele prin care se poate asigura o intretinerpat-cosmetica-11e usoara cu pastrarea produsului in bune conditii timp indelungat.

Starea de confort a persoanei care apeleaza la servici cosmetice este prioritara atunci cand se aseaza pe un pat de cosmetica. Acest lucru se poate obtine numai daca dispozitivul este prevazut cu mai multe sectiuni rabatabile care prin inclinare in unghiurile potrivite confera o pozitie relaxata celui care primeste serviciul si care in egala masura ofera cosmeticianului o pozitie confortabila in timpul tratamentului solicitat.

Prin urmare un pat de cosmetica cu trei sectiuni rabatabile este unul potrivit si va aduce inca de la prima asezare a persoanei venita in centrul vostru o stare excelenta de confort. Dotarile trebuie sa mearga pana intr-acolo incat si teriera sa poata fi ajustata si sa existe suporturi pentru brate.

In privinta sigurantei utilizarii unui pat de cosmetica acesta are nevoie de un suport solid, fara a putea fi pliabil. Prin urmare un astfel de dispozitiv nu poate fi portabil, fiind dedicat utilizarii doar in saloanele unde este instalat. Suportul trebuie sa fie din otel si sa poate suporta o greutate de cel putin 200 de kg. Chiar daca soliditatea acestui pat de cosmetica este una foarte buna, este necesar ca produsul sa poata fi deplasat usor in incinta locatiei, existand in timp nevoia relocarii lui. O greutate de pana in 25 de kg este acceptata pozitiv pentru un pat de cosmetica.

Vezi si:  Karturi cu pedale sau biciclete pentru copii?

Suportul efectiv pe care va sta solicitantul de servicii cosmetice trebuie sa aiba o duritate medie pentru confort in timpul sedintelor de cosmetica. Calitatea acestui suport trebuie sa fie suficient de buna incat sa poate fi usor de intretinut, de regula utilizandu-se piele ecologica, iar miezul saltelei fiind din material poliuretanic.

In asociere cu serviciile de cosmetica profesionala, puteti dedica parti din activitate si pentru masaje de intretinere utilizand cu usurinta o masa masaj care poate fi fixa sau portabila. La Theia Massage puteti gasi cel putin unul dintre aceste produse, variantele fiind in masura sa satisfaca cerinte dintre cele mai diversificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.