Pisica si nutritia

hrana Acana pentru pisici

Sanatatea unei pisici depinde mult de calitatea hranei pe care o primeste. Ca urmare a orientarii naturale a pisicii, ofera-i o alimentatie echilibrata si foarte bogata in proteine. In mod suplimentar, asigura-i o hrana variata, adaptata cerintelor speciale ale micului tau gurmand. Cea mai buna varianta de hrana pentru pisici este cea special creata pentru ele. Acest tip de hrana se gaseste in magazinele special aprovizionate cu mancare pentru pisici. Se poate procura hrana atat din magazine online cat si din magazine fizice; un exemplu de hrana uscata ideala este Acana pentru pisici de la pentruanimale.ro.

Gama de sortimente este variata, poti alege dintr-o sumedenie de arome sau gramaje ale pachetelor in functie de cat si ce are nevoie pisica ta. In alegerea hranei uscate, cel mai important criteriu este firma care le produce. Daca firma este de o calitate ireprosabila, poti sa iti hranesti cu incredere pisica. De obicei, aceeasi marca de hrana are mai multe tipuri de produse, fiecare pentru categoria de varsta a pisicii.

Pisici adulte – diverse arome; dieta trebuie sa fie, insa, una speciala fata de pisicile junior.
Pisici junior – hrana trebuie sa contina un procent mai mare de carne si adaosuri de vitamine necesare lor. Grauntele trebuie sa fie mai mici decat cele pentru pisicile adulte.
Pisici senior – hrana trebuie sa fie selectata cu grija si usor de mestecat; trebuie sa sprijine digestia, sistemul urinar, sanatatea pielii si blanii.
Pisici de diferite tipuri de rase – create special pentru nevoile rasei; unele, precum pisica persana, au nevoie de hrana speciala pentru dinti si de o hrana care sa le asigure o blana sanatoasa si lucioasa.

O alimentatie adaptata rasei pisicii dumneavoastra reprezinta conditia de baza pentru a-i asigura o viata sanatoasa. Totodata, asigurarea suplimentelor alimentare este importanta pentru dezvoltarea animalului si este necesara in special in cazul in care pisicuta ta este, de exemplu, in crestere, slabita, bolnava sau foarte activa. La pentruanimale.ro poti sa vezi toata oferta de hrana Acana pentru pisici si poti sa o alegi pe cea care este potrivitia pisicii tale. Da de veste tuturor prietenilor tai care au pisici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.