Vrei un living confortabil? Iata 6 reguli pe care trebuie sa le urmezi!

Daca ar fi sa faci o clasificare a celor mai importante incaperi din casa, livingul ar fi, fara prea mari eforturi, pe primul loc. Este adevarat ca dormitorul, bucataria sau baia sunt importante, insa in living iti petreci cele mai multe momente de relaxare, in living iti chemi prietenii si tot in living iei masa.

Pentru a avea un living confortabil insa, trebuie sa te asiguri ca ai un Mobilier living cat mai bine pus la punct, iar acest lucru nu este tocmai usor. Tocmai de aceea, cu ajutorul celor de la Indeko.ro am creat un set de reguli referitoare la amenajarea corecta a livingului.

Care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand amenajezi un living?

  • Alege un punct cheie al incaperii. Totul trebuie sa plece de undeva. Este foarte important sa alegi un punct care sa atraga atentia imediat. Pentru cei care au un geam mare, cu o panorama perfecta, punctul cheie este usor de ales. Pentru cei care nu au un astfel de noroc, punctul cheie poate fi un semineu sau o piesa de mobilier cat mai atractiva.
  • Asigura-te ca generezi un echilibru. Canapeaua, fotoliile si scaunele trebuie sa fie puse in asa fel incat sa nu aglomereze foarte tare. DE cele mai multe ori, oamenii ajung sa isi cumpere o canapea mult prea mare sau sa cumpere mult prea multe piese de mobilier. Daca vrei sa descoperi cum va arata mobila pe care ti-o doresti in living, poti sa pui ziare pe jos, care sa corespunda cu marimea pieselor de mobilier.
  • Suprafetele plane sunt foarte importante. Nu neglija masuta de cafea, care este importanta si le permite musafirilor sa isi aseze cafeaua sau paharul de bautura. La fel, nu neglija rafturile si alte suprafete plane care sa fie practice si sa ofere senzatia de spatiu. In ceea ce priveste masuta de cafea, aceasta trebuie sa fie pusa la aproximativ 45 de centimetri de canapea.
  • Asigura-te ca livingul este foarte luminos. Un alt aspect important in living este lumina. Un living luminos este un living confortabil, iar lumina trebuie sa fie prezenta atat pe timpul zilei, cat si noaptea. Daca vrei sa creezi oricand senzatia de lumina, insa in acelasi timp sa ai si posibilitatea unei lumini difuze, incearca sa alegi intrerupatoare cu regulator de intensitate.
Vezi si:  Ce aspecte ai in vedere atunci cand cumperi camere de supraveghere pentru exterior

Nu te zgarci la piese de mobilier foarte ieftine. Livingul este spatiul in care iti petreci foarte mult timp si trebuie sa fie cat se poate de confortabil. in plus, mobilierul de buna calitate este, de cele mai multe ori, mult mai rentabil pe termen lung decat cel de o calitate slaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.