Pavele din caramida

Pavajele sunt executate dintr-o serie de materiale, inclusiv piatra naturala, caramida si beton si sunt intr-o mare varietate de forme, stiluri si culori. Pavajele sunt in principiu convenabile la pret si usor de montat, cu ajutorul doar a catorva recomandari si orientari generale.

Pavele necesita putina intretinere, reparatii, si sunt in principiu simple, ceea ce le face utile pentru curte si gradina. Avem trei tipuri principale de materiale intrebuintate pentru executarea pavelelor – piatra naturala, caramida si beton. In cadrul acestor materiale simple, sunt numeroase stiluri si culori. Deoarece pavelele din beton sunt de fapt un produs fabricat, culorile sunt introduse in perioada procesului de fabricatie pentru a produce o gama mare de culori, luminoase, care se pastreaza la decolorare si la soare.

Puteti utiliza pavajele din beton, precum si caramizi din piatra naturala sau zgura pentru a crea desene estetice, complicate pe cai de acces si curti interioare. Pavajele din piatra naturala, cum ar fi lespedea de piatra, sunt foarte atractive, dar si cele mai scumpe. In ciuda aspectului sau atractiv, pavelele din piatra naturala nu se uziteaza pe suprafetele cu trafic crescut, deoarece se pot spinteca sub greutate. Caramida pavaj este facuta din lut si sisturi, se usuca la temperaturi foarte de ridicate, ceea ce o face foarte rezistenta. Pavelele din caramida sunt rezistente la pete, desi pe ele pot aparea niste pete albicioase, numite efluorescente, care insa se indeparteaza fie cu ajutorul ploii, fie prin intermediul unor substante chimice. Caramida ofera un design luxos si maret cand este uzitata pe alei, terase si curti.

Vezi si:  Instalarea sistemului de supraveghere pas cu pas

Pavajele din beton sunt formate din beton turnat combinat cu agregate fine si desigur pigmentul de culoare adaugat pentru a face felurite modele si stiluri. Pavelele de calcar sunt un tip de piatra naturala, care este utilizat in margine. Desi cu un pret mai ridicat, calcarul este foarte trainic si poate rezista la masina de tuns iarba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.