Avantajele de a avea o saltea Queen Size in dormitorul tau

descărcare (9)Saltelele “queen size” sunt un pic mai mici decat saltelele duble (“king size”), avand de fapt o suprafata egala cu trei sferturi dintr-o saltea dubla normala. Acestea sunt, insa, ideale pentru orice familie si se incadreaza perfect in toate camerele. Aceste paturi au suficient spatiu pentru pantofi, recipiente de plastic si pilote indoite de diferite forme si marimi.

Paturile speciale pentru saltelele “queen size” se gasesc in diferite soiuri, inclusiv paturi de apa si paturi pe roti, astfel incat sa poti deplasa cu usurinta patul.

In plus, saltelele “queen size” iti ofera o multime de avantaje pentru sanatate.

De multe ori, oamenii neglijeaza calitatea saltelelor, preferand sa cumpere ceva mai ieftin, indiferent de calitatea pe care o are. Zilele ocupate sunt blamate pentru noptile nedormite si nelinistite si, dupa cum stim cu totii, ne afecteaza sanatatea mentala si nu numai. Pentru a obtine un somn bun trebuie sa dormim pe o saltea de calitate, care sa ne ofere o odihna confortabila si linistita. Saltelele “queen size” sunt suficient de mari pentru a oferi spatiul personal necesar si pentru a sprijini corpul astfel incat acesta sa se poata odihni in mod corespunzator.

Somnul joaca un rol important in sanatatea fizica, mentala, ne garanteaza viata lunga si o bunastare emotionala. Dormitul pe saltele mari, de buna calitate, poate preveni aparitia problemelor majore de sanatate, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardic, hipertensiunea arteriala, depresia, diabetul si, desigur, problemele ortopedice. Paturile din spuma “queen size” sunt de buna calitate, ofera un somn impecabil si ajuta la prevenirea tuturor acestor boli, ajutandu-te sa te trezesti proaspat si energic in fiecare dimineata.

Alegerea marimii perfecte a patului:

Dimensiunea unui pat este foarte importanta, acesta fiind un element esential al unei vieti confortabile. Marimea unui pat este determinata de dimensiunea saltelei. Un pat “queen size” masoara aproximativ 160 de centimetri in latime si 200 de centimetri in lungime. Aceasta este dimensiunea unui pat ideal pentru un cuplu, patul fiind chiar mai confortabil pentru o singura persoana.

Calitatea patului este la fel de importanta ca fiabilitatea sa. Durabilitatea saltelei este determinata de calitatea sa. Deoarece lemnul este cel mai frecvent material utilizat in constructia paturilor, viata lemnului este prezenta permanent in pat. In ziua de azi, paturile vin cu cadre metalice din bronz, cupru si alte metale, care cresc durabilitatea saltelelor “queen size”. Preturile sunt, de asemenea, mai mari in cazul acestor paturi, insa iti fac camera mai prezentabila si mai atragatoare.

Aceste informatii te pot ajuta sa te bucuri din plin de somn si de odihna pe care o meriti din plin .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.