Mobilarea cu frasin

birou-directorial-mindoroDoriti sa faceti ceva deosebit in interiorul casei voastre? Prin cateva sugestii utile si consilii functionale va vom spune cum puteti mobila, cu ajutorul lemnului de frasin, casa voastra. Acest lemn este foarte special si delicat. In general este ales pentru mobilarea in stilul nordic si cu solutii moderne aparte, diverse de cele clasice care prezinta o tipologie diversa de lemn, si anume acela de nuc.

Frasinul este un lemn foarte prezentabil si potrivit pentru un mobilier modern, cum ar fi cel pentru un living frumos sau pentru o sufragerie, totul inconjurat de o linie luminoasa si clara. Canapele din piele ecologica sau stofa, tapet din fibra de guma alba, culoare crem sau bej, perdele de in, se vor combina intr-un mod perfect cu elementele de mobilier din frasin, cum ar fi o biblioteca, sau chiar o masuta pozitionata in centrul salonului.

Daca detineti mai mult spatiu, puteti construi un pod din frasin, ar fi o idee originala. Atunci cand apelati la firme care produc mobila la comanda puteti sa va interesati si de tipurile de lemn pe care le au la dispozitie, in special lemnul de frasin. Acest tip foarte frumos de lemn se va presta foarte bine pentru mobilarea camerelor pentru copii si tineri, dar si pentru alegerea sertarelor, birourilor de studiu, dulapuri sau paturi, ar fi o atmosfera speciala daca incaperea este impartita de doua sau mai multe persoane. De asemenea, lemnul de frasin poate sa fie o alegere deosebita pentru mobila de bucatarie.

O alta idee minunata ar fi alegerea unei structuri de noapte de tipul castelului cu scarita. In ceea ce priveste combinatia de culori, gama de optiuni este foarte larga, intrucat materialul se asociaza in mod perfect cu toate tonalitatile vii, proaspete, foarte potrivite camerelor celor tineri. Putem sugera culorile verde, violet si galben.

Va va parea foarte neobisnuit, dar acest lemn poate fi folosit si pentru mobilarea baii prin alegerea mobilei specifice, cum ar fi, de exemplu, structura cu rafturi pentru pozitionarea obiectelor de toaleta, cum ar fi gelul de dus, sampoane, balsamuri, deodorante, pamatufuri sau diverse lotiuni.In plus, puteti folosi acest lemn pentru un corp special de tipul celor facute la comanda, si care se pozitioneaza in jurul zonei oglinzii si chiuvetei, cu sertare prevazute pentru a depozita diverse instrumente specifice baii.

Este frumos si un mobilier care are in partea inferioara un dulapior care ar putea sa contina diverse medicamente sau o trusa de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.