Motive pentru a investi in sistemele de alarma pentru locuinte

laptop verificare alarma

Te-ai gandit sa te indrepti catre segmentul de alarme pentru locuinte si sa iti instalezi un astfel de device, acum, in aceasta perioada a anului, insa ai renuntat de unul singur la idee, gandindu-te ca de fapt nu ai nevoie de unul ? Nu esti singurul ! Numerosi romani trec prin aceleasi dileme, hotarandu-se ca pana la urma sa studieze mai indeaproape necesitatea acestor dispozitive. Datele statistice arata foarte clar, in fiecare an, numarul locuintelor ce au fost atacate, in care s-a patruns prin efractie – dintre acestea, nu in putine cazuri s-au inregistrat si pierderi sau furturi, estimate la sume foarte mari. Se prefera indeosebi bijuteriile, banii, produsele IT&C de valoare. Fara a intra in numere si rapoarte, chiar si asa, pare ca a investi in instalarea unor astfel de sisteme de alarma este de fapt o idee buna – nu un moft, ci ceva necesar, ceva natural am putea spune. Gaseste aici alarme pentru locuinte care sa iti asigure un grad maxim de protectie si siguranta, indiferent de tipul casei in care iti petreci existenta.

Care sunt asadar motivele pentru  a alege astfel de sisteme de alarma? Vom prezenta in randurile urmatoare cateva  explicatii pentru care orice posesor de imobil ar trebui sa ia in calcul aceste dispozitive, pentru ca in final sa poata decide spre care segment de produse se poate indrepta.

1. Pastrarea infractorilor departe si prevenirea eventualelor daune

Faptul ca tii un caine de paza nu e intotdeauna suficient. Mai mult de atat, studiile arata ca hotii au nevoie de 60 de secunde (in medie) pentru a intra intr-o locuinta. Deci cu cat ingreunam acest acces, cu atat mai bine. In plus, 9 din 10 infractori evita casele si apartamentele ce beneficiaza de sisteme de alarma – ei sunt mai degraba in cautarea tintelor usoare.

2. Pentru a detecta fumul sau incendiile

Intr-adevar, nu doar intrarile pot fi supravegheate de catre un astfel de sistem de alarma, ci si siguranta spatiilor interioare. Datorita dispozitivelor ce se pot instala suplimentar, putem sa fim siguri ca niciun incendiu nu ne va pune locuinta sau familia in pericol, oriunde am fi.  Nu toate kiturile au inclusa aceasta functie, astfel incat trebuie sa o solicitam sau ne configuram noi insine cel mai bun sistem.

3. Obtinerea unor discounturi la realizarea asigurarilor pe imobile

Obligativitatea incheierii acestor asigurari, si in tara noastra, poate sa fie un motiv pentru a cauta reduceri. Sistemele de alarma fac chiar asta! Desigur, conditiile pot sa varieze de la companie la companie, de la pachet la pachet.

4. Controlarea casei de la distanta

Ti s-a intamplat sa pleci de acasa si sa trebuiasca sa suni un vecin pentru a-ti verifica daca ai inchis usa sau geamul? Gandeste-te ca acum exista solutii prin care sa fii alertat ori de cate ori ceva se intampla in interiorul locuintei tale. Pur si simplu trebuie sa setezi numarul sau numerele de contact. Mai mult, conectandu-le cu sistemele de video supravghere, obtinem un plus de vizibilitate, de oriunde avem acces la internet.

5. Pentru a ajuta fortele de ordine sa raspunda mai repede la urgente

Butonul de panica e un mod foarte bun de protectie, pentru ca poate  fi folosit si declansat atunci cand pericolul este iminent sau pentru cei in varsta, ce stau singuri, daca apar probleme de sanatate.

Pentru a gasi solutiile potrivite tipului de locuinta in care stai, descopera oferta magazinului Ordis. Solutii cablate, wireless, de la producatori de renume ca Paradox, Elmes, Texecom, Jablotron iti stau la dispozitie  la orice ora. Descopera aici sisteme de alarma si comanda online, pentru o livrare rapida !

Pentru contact rapid puteti folosi urmatoarele informatii:
S.C Ordis S.R.L – Firma paza si securitate. str. Turda Nr. 15 Sibiu, 551098 Sibiu, RO

Phone: 0269 202 133

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.