Pasi in alegerea unei case pentru tine si pentru familia ta

A sosit momentul sa lasi viata la bloc in urma si sa te muti la casa? Cu siguranta, alaturi de familia ta ai o multime de planuri, idei si vise legate de urmatoarea locuinta. Insa, in realitate, pot sa apara o multime de impedimente. Asadar, fie ca vrei sa cumperi un teren si sa iti ridici de la zero o casa, fie ca te indrepti spre anunturile in care se prezinta case de vanzare, este recomandat sa tii cont de anumiti pasi. Apoi, daca esti in cautarea unor case de vanzare in Cluj Napoca, vezi aici cateva oferte.

  • Fa-ti un brief detaliat

Probabil te-ai gandit la un buget maxim, la anumite zone preferate (sau cartiere) legate de viitoarea casa. Insa, pentru a atinge cat mai usor obiectivul final, utilizeaza toate detaliile la care te-ai gandit pentru a face un set de specificatii (pentru tine si familia ta) – acest brief, detaliat, clar, specific, poate sa aiba in componenta aspecte precum:

-numarul de membri ai familiei tale

-animalele de companie detinute (sau dorite)

-pasiunile/activitatile de timp liber ce au nevoie de  un spatiu special/conditii speciale

-varsta fiecaruia

-numarul de camere dorite

-suma maxima

-care sunt schimbarile ce pot sa apara ulterior in stilul tau de viata (si al familiei); mutari, copii, etc

-programul de viata si munca

-numarul de masini detinute

-gradina (spatiu exterior)

  • Nu accepta compromisuri

Ia in calcul tot ceea ce ai de castigat sau de pierdut inainte de a semna pentru o anumita casa.  Nu accepta munca de proasta calitate, spune daca ceva nu iti convine. Nu te grabi, exista si alte case de vanzare in orasul in care locuiesti.

  • Ofera feedback agentului imobiliar cu care discuti
  • Fii flexibil
  • Sfatuieste-te cu alte cunostinte care au cumparat recent o casa
  • Vizualizeaza cum vei putea amenaja camerele casei pe care o vizitezi.  Gandeste-te unde vei depozita lucrurile detinute; sunt prize la indemana? Cum vei aranja mobila?

Navigheaza in pagina de oferte Residence Imobiliare Cluj Napoca pentru a sorta exact acele case/vile care ti se potrivesc. Poti folosi criterii de selectare a pretului, alegerea zonei/ cartierului, gasirea unui numar potrivit de camere; de asemenea, ai libertate in sortarea tipurilor de compartimentare, alegerea suprafetei utile si vechimea imobilului. In aceasta sectiunea de vile/case de vanzare in Cluj Napoca poti gasi cea mai potrivita oferta pentru pentru tine, pentru familia sau pentru afacerea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.