10 informatii interesante despre pacanele

Ai jucat vreodata la pacanele? Daca nu, este bine de stiut ca ai pierdut ocazia de a juca unul dintre cele mai vechi si populare jocuri din lume. Desi pacanelele si-au castigat un renume nu tocmai bun din cauza faptului ca duc la dependenta si pot genera pierderi foarte mari de bani, istoria lor este una extrem de interesanta.

Pentru a descoperi care sunt sentimentele pe care le traiesti atunci cand intri in contact cu acest tip de joc, joaca pacanele online gratis si distreaza-te! Daca vrei sa o faci cu bani, asigura-te ca investesti responsabil si ca stii care sunt riscurile la care te expui. Pana una alta, iata cateva informatii care ti se vor parea cat se poate de interesante:

  1. Pacanelele sunt cel mai popular mod de distractie in cazinourile din intreaga lume. Se pare ca veniturile cazinourilor vin in proportie de 70% de la astfel de jocuri.
  2. Istoria aparatelor de tip slot, adica o denumire mai eleganta a pacanelelor, a aparut la sfarsitul secolului 19. Charles Fey a fost inventatorul primului slot machine in 1895, iar succesul sau a fost unul rapid si garantat.
  3. Pentru ca inca din acea perioada pacanelele dadeau dependenta, in 1902 au fost interzise.
  4. Istoria aparatelor a continuat, insa proprietarii barurilor au gasit o portita de a oferi premii care nu constau in bani. Astfel, cei care jucau la pacanele la inceputul secolului XX castigau tigari, bauturi sau alte produse de bar.
  5. In anul 1964 a fost lansat primul slot electromagnetic si s-a creat o adevarata revolutie in lumea pacanelelor. Acesta platea pana la 500 de monezi in mod automat iar jucatorii de atunci erau de-a dreptul incantati.
  6. Intre 1976 si 1978 apar primele aparate video destinate pacanelelor. Sunt inca departe de aparatele vide de astazi si de jocurile ce pot fi jucate online, insa sunt extrem de interesante. Responsabili pentru aceste aparate sunt cei de la compania Fortune Coin. Acestia foloseau un televizor de 19 inch pentru afisaj, lucru incantator pentru jucatori.
  7. In 1996 apar jocurile cu ecran secund, in care se ofereau premii suplimentare;
  8. Procentul de castig la jocurile de tip slot poate sa difere foarte mult de la tara la tara. In Romania, spre exemplu, cazinourile si barurile sunt obligate sa ofere pana la 70% payout. In America exista si state unde se ofera pana la 98% payout.
  9. Cei care doresc doar sa se distreze pot sa joace pacanele gratuit si chiar sa castige bani. Exista cazinouri care ofera tot felul de runde bonus pentru jucatori.
  10. Jocurile de pacanele au un asa mare succes incat peste 15% dintre romanii de peste 18 ani au intrat cel putin o data in contact cu acestea.

Cu siguranta, pacanelele pot fi rele, atata vreme cat duc la dependenta. Daca sunt jucate responsabil insa, pot fi o varianta excelenta de distractie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.