Condițiile de pariere la Fortuna

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Fortuna este cea mai puternică agenție de pariuri din Europa Centrală și de Est. Aceasta este preferată și de pariorii profesioniști din România atât la nivel stradal cât și online. Ca orice agenție de pariuri, Fortuna are condițiile proprii de pariere pe care trebuie să le știi înainte de plasa pariuri pentru a nu te trezi în situația de a avea un pariu anulat sau invalid. O să îți prezint cele mai importante reguli de pariere pe care Fortuna le impune clienților săi.

Tipuri de pariu stricte

În primul rând trebuie să știi că Fortuna are dreptul de a refuza total sau parțial orice tip de pariu și de a închide un cont fără obligația de prezenta un motiv. La pariurile online, pentru pariurile SOLO nu se pot plasa mai multe pariuri de acest tip pe un singur bilet. Pariurile de tip AKO sunt pariuri cu cote acumulate pe mai multe evenimente într-un singur bilet. Pariul Maxikombi de la Fortuna reprezintă un pariu de tip sistem și include pariuri de tip SOLO și AKO. Numărul de variante pentru acest tip de pariu se determină după formula matematică combinări de “n” luate câte “k”. Un alt tip de pariu cu condiții stricte este pariul DOMINO. Acesta este un tip de pariu cascadă format din pariuri de tip SOLO și AKO. Pentru acest tip de pariu se selectează o miză pentru primul grup selectat și în funcție de validarea acestui grup se stabilește miza următorului grup și câștigurile posibile ale acestuia.

Pariuri multiple

În cazul pariurilor multiple, dacă un rezultat de remiză are loc pentru un eveniment, atunci miza jucătorului va fi împărțită la numărul total de selecții care sunt implicate în rezultatul de egalitate. Miza care reiese va fi utilizată pentru a calcula miza jucătorului la cotele întregi. Restul rămas din miză va fi pierdut.

Pariuri pe handicapuri

Dacă vorbim de pariurile pe handicapuri și un rezultat de egalitate nu este oferit ca rezultat iar ajustarea acestuia realizează un rezultat de egalitate, pariurile tale vor fi nule. Trebuie să știi că câștigul maxim la biletele cu cotă fixă nu poate depăși incluzând bonusurile eventuale suma de 300.000 RON per bilet, conform celor mai utile pareri fortuna online. Limita de 300.000 RON poate fi mai mică la unele sporturi. Câștigurile mai mari de această sumă, în cazul în care Fortuna nu decide altceva, nu vor fi luate în considerare. În cazul în care în cadrul unui meci se schimbă terenul de joc al echipei gazde, iar aceasta nu mai rămâne echipa gazdă, atunci pariul va fi considerat nul pe acel eveniment.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.