Meciuri live la top case de pariuri online

pariurix-activinfo-1

Cele mai bune case de pariuri online au și platformă de streaming video live. Vezi aici care sunt acestea: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html. Dacă nu ar avea, nu ar fi cele mai bune, nu? Pentru mine, acesta este primul criteriu în ierarhizarea agențiilor de pariuri.

Un pariu presară „sare și piper” pe orice eveniment sportiv. Nu ai niciun motiv să te uiți la Botev Plovdiv – Dunav Ruse? Ia pune niște bani pe victoria lui Dunav. Partida devine instant la fel de interesantă precum un Real Madrid – FC Barcelona.

În ceea ce mă privește, este valabilă și reciproca. Dacă nu pot să văd un meci, nu mi se pare interesant să pariez pe el, mai ales că joc mai mult live. Când am timp pentru o asemenea distracție, verific ce partide sunt în video streaming live în acel moment. Aleg una. Dacă evenimentul abia a început, intru pe site-urile de statistică să îmi fac o impresie despre ce ar putea să se întâmple.

Pariul potrivit la momentul potrivit

O dată ce am în minte un pariu, mă uit la meci câteva minute. Dacă desfășurarea jocului îmi întărește convingerea, pariez. Uneori socoteala pre-meci nu se potrivește cu cea live. Un cartonaș roșu sau o decizie tactică a unuia dintre antrenori pot da peste cap așteptările.

Tocmai de aceea din pariuri live pe eveninente pe care le urmărești poți câștiga foarte bine. Dacă ai văzut sute de meciuri la viața ta, poți să îți dai seama imediat de anumite tipare. Un pariu potrivit la momentul potrivit, pe o cotă care merită riscul, îți aduce profit.

Poveste reala

pariurix-activinfo-1

Mai sunt și situații în care nu trebuie să fii doctor în fotbal pentru a ieși în câștig. Să spunem că te uiți la Juventus Torino – Udinese. Gazdele domină autoritar, dar Udinese scapă pe contraatac în minutul 30 și dă gol. Dacă pariezi live, sunt bani pe jos. Cota pentru victoria lui Juventus crește de la 1,20 (cât era la începutul meciului) la 1.80. Luat! Apoi, cota pentru încă un gol până la pauză are cota 1.90. Luat! Poveste reală: 1-1 la pauză, 2-1 final.

În funcție de desfășurarea jocului, pe un meci pe care îl vezi poți pune mai multe pariuri. Nu ai nevoie de multe evenimente pentru a-ți atinge obiectivul zilnic de câștig. Acest avantaj se poate transforma la fel de rapid într-un dezavantaj. Dacă nu ai stăpânire de sine, dinamismul specific jocului live îți poate da peste cap managementul banilor.

Alte avantaje ale streamingului video

pariurix-activinfo-2

Este de ajuns un singur pariu necâștigător ca să pariezi pe ce îți iese în cale pentru a recupera pierderea. De aceea, fixează-ți un buget zilnic fix și o miză fixă. Casele de pariuri online au opțiuni prin care îți poți limita singur sumele pe care să le joci într-o zi. Ia pauză când ești într-o pasă proastă. Ziua următoare vei fi sigur mai inspirat. Primul pas spre un succes major este să înveți să accepți micile înfrângeri.

Rulajul rapid și, implicit, un câștig mai mare într-un timp mai scurt, sunt completate de alte avantaje pe care le ai la platformele de video live streaming. Având cotele și imaginea în același ecran, te poți mișca mult mai rapid atunci când plasezi un pariu. În plus, delay-ul streamingului integrat în browserul de pariuri este mai mic decât cel al transmisiunilor de pe alte dispozitive.

Numărul evenimentelor transmise anual de case de pariuri live este de nivelul miilor. Poți vedea campionate care nu sunt transmise de nicio televiziune la care ai acces sau competiții care altfel sunt disponibile doar în sistem pay per view, la prețuri considerabile. Singura condiție este să ai balanța contului de pariuri pe plus, fie și cu câțiva bani, sau, în alte părți, să fi plasat un pariu în ultimele 24 de ore. Dacă nu ai cont, deschide-ți. Casele de pariuri online de top sunt mai bune decât televiziunile de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.