De ce sa angajezi ursitoare la botezul copilului tau

In randurile de mai jos voi enumera avantajele de care poti avea parte angajand ursitoare la botezul copilului tau.

Cu totii stim ca traditia ursitoarelor provine din cele mai vechi timpuri, aceasta spunand ca fiecare copilas este vizitat in primele zile de viata de catre cele trei zane mistice. Rolul acestora este de a-i ursi copilului destinul pe care il va avea in viata, legandu-se atat de dragoste cat si de sanatate, cariera si multe alte lucruri. In ziua de azi, oamenii angajeaza ursitoare la petrecerea botezului copiilor lor, unde acestea le rezerva un spectacol artistic impresionant, cu fel si fel de momente hazlii, cu jocuri de lumini, picturi pe fata, etc. Ursitoarele concep un scenariu personalizat pentru botezul fiecarui copilas in parte si ii ursesc destinul in versuri pline de pasiune, invaluite in umor, care reusesc sa fascineze intreaga audienta, de la mic la mare. Daca iti doresti ca botezul copilului tau sa fie unul maret, cu pretentii, poti apela chiar si la ursitoare vip ( vezi acest link). Acestea sunt, de regula, actrite profesioniste ce ofera spectacole grandioase si intotdeauna originale, cu scenarii impresionante si coregrafii deosebite, concepute de regizori cu experienta in actorie si teatru. Spectacolul ursitoarelor vip este atat de fascinant, incat promit sa fie punctul culminant al fiecarei petreceri de botez.

Aceasta traditie, de asemenea, ii face pe parintii bebelusului ca in primele sale luni de viata sa aranjeze o masa cu de toate, atat cu mancare cat si cu diferite lucruri pentru scoala, sperand ca viata copilasului lor sa fie la fel ca masa, imbelsugata, dar si cu succes in cariera.

Intorcandu-ne la ursitoarele pe care le poti angaja pentru petrecerea unui botez, trebuie sa mentionez ca acestea pot face parte dintr-o anumita tema pe care, daca doresti, o poti alege chiar tu. Aceasta tema poate fi spirituala sau fantezista, cu inspiratie din povesti sau chiar din desenele animate. Daca iti doresti un spectacol chiar mai palpitant, e bine de stiut ca unele companii ofera chiar si o ursitoare rea, ce va adauga mai mult suspans si tensiune momentului artistic.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la o echipa de ursitoare profesioniste pentru a-i oferi copilasului tau o petrecere de botez care sa ramana in memoria tuturor invitatilor tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.