Festivalul de la Sziget 2018

Cu siguranta ca ai auzit pana acum de Festivalul de la Sziget. Un eveniment anual, care este insa mai mult decat un festival. Este un loc unde te poti intalni cu cei mai faimosi artisti, cu lume din cele patru colturi ale planetei, un loc unde te poti distra de minune si unde te poti indragosti.

Vrei sa amesteci deci placerea unui festival gigantic cu aventura unei calatorii turistice? Concerte de tot felul, arta, ateliere creative, descoperirea capitalei maghiare, termele cu apa calda, ambianta minunata de camping… iata ce se anunta in meniul la Festivalul de la Sziget. Imagineaza-ti numai cum va fi sa te afli pe insula intr-o lume minunata cu teatru, cultura, spiritualitate si sport, descoperind artistii tai preferati sau noi nume dornice de afirmare.

Iar cea de-a 26-a editie din acest an, se anunta a fi una nebuna- nebuna. Festivalul, care va avea loc intre 8-15 august, are un afis gigantic.

Rock, rap, electro.. toate genurile de muzica se vor reuni pe Insula Libertatii pentru marea placere a celor care aleg sa vina aici in fiecare an. In acest an, marele Kendrick Lamar, producatorul Kygo, folckistii de la Mumford&Sons, rock starul Liam Gallagher, faimosii Clean Bandit sau Lykke Li sunt doar cateva nume care iti vor ritma vara.

Dar asta nu este totul. Renumitul festival mai adauga la line-up-u sau extraordinar si nume precum arctic Monkeys, Dua Lipa sau trupa Gorillaz. In plus, artistii Mendes, Stormzy The War on Drugs, Lianne La Havas, King Gizzard și Lizard Wizard fac parte și ei din giganticul afis al festivalului.

Vei avea deci o mie de motive sa devii si tu in aceasta vara « Szitizen » al unei insule care nu traieste decat prin muzica si descoperiri minunate. Vei face asta alaturi de alti 500 000 de curiosi veniti din lumea intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.