Site-ul care te invata sa comunici

Lumea in care traim este una extrem de solicitanta din toate punctele de vedere. Fie ca vorbim de mediul de acasa sau de cel de la scoala/ servici, peste tot intalnim numai provocari care trebuie sa fie depasite in asa fel incat sa iesim in avantaj. Cotidianul ne impune sa fim in pas cu el asadar trebuie de multe ori sa renuntam la timpul liber pentru a ne adapta la noile medii.

Ei bine, de multe ori se intampla ca pana si adolescentii sa sufere din mai multe puncte de vedere. Foarte multi tineri sunt astazi depresivi si au tot mai des stari de melancolie. Cauza este mai mult decat evidentea: lipsa comunicarii. Cei mai multi adolescenti aleg sa isi infranga sentimentele, sa se interiorizeze, sa se deconecteze de la lumea reala crezand ca lumea lor proprie, cea imaginara este cea in care se pot dezvolta armonios.

Totusi, lipsa vietii sociale poate avea urmari grave si de aceea trebuie ca toti tinerii sa invete sa comunice cat mai mult pentru ca numai asa isi vor rezolva problemele si se vor dezvolta asa cum trebuie. Internetul este un mediu de folos pentru cei care timiditatea este mai mare decat orice.

Pe messenger oricine poate comunica cu oricine, asadar este un loc numai bun pentru o socializare propice. De exemplu, cei care sunt in cautare de prieteni noi pot intra pe  http://www.bree.ro/fete.php pentru a descoperi o lume plina de persoane care sunt dispuse sa comunice. Acest site a fost conceput special pentru toate persoanele dornice de discutii.

In plus, Bree are si alte avantaje: nu numai ca puteti sa luati id-urile si sa le adaugati in propria lista, ci puteti sa apreciati pozele si chiar sa primiti premii. Alegeti sa comunicati si nu sa va inchideti in propria personalitate deoarece veti avea numai avantaje!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.