Tie cine iti canta la nunta?

Poate cea mai intalnita intrebare printre toti viitorii miri. Majoritatea invitatilor ii intreaba cine le va canta petrecerea de la nunta. Dupa parerea mea, muzica din timpul petrecerii de la o nunta conteaza foarte mult, poate chiar este pe primul loc. Atat timp cat muzica este de calitate si invitaii se simt bine is danseaza toata noaptea, poti spune ca petrecerea a fost una reusita.

Ultima data, la ultima nunta la care am fost invitat, la petrecerea nuntii unor prieteni a fost invitata o  formatie nunta din Iasi. Trupa a fost excelenta, facand o atmosfera de neuitat pe tot parcursul petrecerii, care a tinut pana spre dimineata.  Majoritatea invitatilor s-au simtid foarte bine din care am observant. Dupa ce formatia a cantat valsul miresei, unde mirii s-au descurcat de minune, oferind un spectacol extraordinary, foarte multi invitati au iesit pe ringul de dans. Aceasta formatie nunta din Iasi, Tony Luca & Alfa Band au intretinut atmosfera cu un repertoriu foarte variat, pe toate gusturile. Au cantata tat melodii vechi, dar bune, dar si melodii mai noi, chiar si anumite hituri daja celebre care nu cred ca lipsesc din repertoriul niciunei formatii ce canta la astfel de petreceri.

Formatia si-a facut foarte bine treaba, invitatii s-au simtit bine si totul a decurs extraordinar. Eu unul pentru ca m-am simtit foarte bine, desi plecasem de acasa cu un buget stabilit si eram hotarat cati bani sa le ofer tinerilor miri, am hotarat sa cresc putin suma oferita mirilor pentru ca mi-au oferit o seara minunata si totul a decurs foarte bine.

Asadar, dupa parearea mea conteaza foarte mult formatia care canta la o nunta, ea fiind sufletul petrecerii si are misiunea sa-I faca pe invitati sa se simta cat mai bine. Este foarte important si ce fel de muzica interpreteaza acestia, dar trebuie sa aiba si vocatie pentru a realiza o atmosfera placuta pe tot parcursul petrecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.