Ultimele

Cele mai frecvente greseli de ingrijire a pielii (si cum sa le eviti) O calatorie in Europa- idei de road trips relaxante si inedite Tot ce trebuie sa stii inainte de a manca sushi Ce face Noi.ro – acest magazin engross – să fie o alegere avantajoasă pentru afaceri? Cum alegi destinatia potrivita pentru un weekend romantic?

Împlinirea vârstei de 18 ani este un motiv semnificativ de sărbătoare. Fie că organizați o petrecere acasă, la restaurant sau într-un club, important este ca acest eveniment atât de special să nu treacă cu vederea. La împlinirea vârstei de 18 ani, părinții își dau seama că în curând copiii lor vor intra în lumea adulților, vor avea noi responsabilități, vor intra la facultate sau vor studia ceea ce le place cel mai mult și vor începe să lucreze. Înainte de a-și lua rămas bun de la perioada adolescenței și de a intra în lumea celor mari, copiii merită o petrecere de majorat grozavă, care să le depășească așteptările și de care să își amintească cu zâmbetul până la urechi.

Iată, așadar, câteva modalități prin care puteți organiza un majorat de neuitat:

Respectați dorințele aniversatului

Multor părinți le place să organizeze petreceri surpriză sau să își impună dorințele atunci când vine vorba de mâncare sau de băutură. Totuși, atunci când organizați o petrecere de majorat, este mai important ca oricând să țineți cont de ceea ce își dorește copilul și să îi permiteți să se implice cât mai mult, mai ales când vine vorba de lista de invitați sau de mâncarea care se va servi. Dacă organizați o petrecere surpriză și copilul nu se implică, riscați să invitați o persoană cu care s-a certat cu ani în urmă sau cu care nu se înțelege prea bine sau nu are multe lucruri în comun. De asemenea, riscați să gătiți tot felul de preparate sofisticate când poate persoana aniversată își dorește o petrecere cu pizza și nachos.

Alegeți un local

Există două motive principale pentru a închiria un local, fie că rezervați câteva locuri într-un club, într-un restaurant, fie că veți opta pentru o locație destinată petrecerilor. În primul rând, întregul eveniment va fi mai special, iar în al doilea rând, veți ști că locuința este în siguranță și nu va suferi niciun deranj. După petrecere, vă puteți întoarce acasă să vă odihniți, să vă uitați la fotografii și să desfaceți cadourile în loc să vă suflecați mânecile, să începeți să faceți curat și să inventariați daunele. După rezervarea unui local, accesați https://www.partymag.ro/petrecere-majorat pentru a alege cele mai fantastice decorațiuni pentru o petrecere de majorat, apelați la serviciile unui DJ și poate chiar ale unui fotograf profesionist care va surprinde întreaga petrecere și va face fotografii grozave, de care veți râde cu toții în anii următori.

Alegeți o temă

Chiar dacă la petrecere vor participa persoane de vârste diferite, asta nu înseamnă că nu puteți alege o temă cât mai specifică pe care o veți transmite și invitaților, astfel încât aceștia să se îmbrace corespunzător. Există o varietate de teme dintre care puteți alege, de la Casino Royal, petreceri cu măști, petreceri retro și până la petreceri alb-negru. Din nou, aniversatul trebuie să vină cu idei și să se implice în organizarea majoratului său.

Mâncarea contează

Chiar dacă tinerii nu vor altceva decât să se distreze, să asculte muzică și să danseze, să își facă fotografii și să servească o băutură, mâncarea este în continuare un element important al oricărei petreceri. Fie că organizați o petrecere acasă sau ați închiriat un local, cel mai simplu mod prin care puteți asigura mâncarea la petrecere este să apelați la serviciile unei companii de catering. În prezent, puteți opta pentru o varietate de preparate, de la cele tip fast-food, platouri cu aperitive, până la mâncare mexicană, indiană, chinezească, plus mâncăruri preferate de toți tinerii, precum pizza, burgeri și kebab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.