Mesaje si SMS-uri de Paste 2013

In fiecare an sarbatorim Pastele primavara chiar daca aceasta sarbatoare nu are o data fixa pentru ca prima zi de Paste trebuie sa fie intr-o duminica, de cele mai multe ori Pastele sau Invierea Domnului este sarbatorit in luna aprilie sau in luna mai. In 2013 Pastele va fi sarbatorit in data de 5 mai. Se pare ca pana la urma anul 2013 poarta ghinion barbatilor pentru ca in urma cu cativa ani data de 5 mai a fost proclamata Ziua Barbatului, astfel anul acesta ea nu va fi sarbatorita lasandu-le pe femei cu satisfactia ca Pastele nu poate fi sarbatorit in data de 8 Martie.

Este cunoscut faptul ca romanii au obiceiul de transmite mesaje de Paste, atat prin intermediul telefonului mobil, pe mail, dar si prin intermediul retelelor de socializare precum e si Bree.ro. Totusi, pe langa multitudinea de mesaje care au tendinta de a ne sensibiliza, exista si mesaje haioase care iti pun un zambet mare pe fata sau chiar te fac sa razi si te binedispun. Consider ca tinerii ar trebui sa fie cei care primesc acest tip de mesaje pentru ca ei sunt cei care au un simt al umorului mai ridicat datorita faptului ca inca nu au data piept cu greutatile vietii.

felicitari de paste

La 20 de ani, viata pare uneori extrem de simpla si lucrurile sunt mai mult roz decat gri sau negre. As sugera tinerilor de varsta aceasta sa incerce sa-i inveseleasca si pe cei mai mari cu astfel de mesaje, aratandu-le ca in viata mai trebuie si sa zambesti. Iata mai jos cateva mesaje de Paste 2013 ce pot fi trimise atat prin sms cat si pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.