Ultimele

Cele mai frecvente greseli de ingrijire a pielii (si cum sa le eviti) O calatorie in Europa- idei de road trips relaxante si inedite Tot ce trebuie sa stii inainte de a manca sushi Ce face Noi.ro – acest magazin engross – să fie o alegere avantajoasă pentru afaceri? Cum alegi destinatia potrivita pentru un weekend romantic?

Jucatorii apreciaza laptopurile gaming datorita libertatii oferite dar si datorita faptului ca pot profita de cele mai recente evolutii tehnologice.

Laptopurile recente pentru gameri beneficiaza de cele mai recente progrese tehnologice care permit jocuri mai frumoase si mai realiste.

Ce laptop gaming alegem in 2023?

Puterea lor bruta a crescut considerabil odata cu sosirea placilor grafice RTX 3000 mobile de la Nvidia. Iar AMD, care se afla de asemenea in ofensiva pe acest front, isi micsoreaza decalajul fata de concurentul sau.

Gama Victus de la HP

Gama Victus de la HP se adreseaza gamerilor care doresc un laptop gaming la un pret accesibil si cu performante confortabile.

Modelul HP Victus 16 este un PC entry-level echipat cu un GPU RTX 3050. Ofera performante foarte decente in Full HD si este ideal pentru cei care doresc sa descopere Ray Tracing.

Aceasta versiune a modelului HP Victus 16 este echipata cu un procesor Intel Core i5-11400H care poate functiona la o frecventa de pana la 4,5 GHz. Acesta este sustinut de 8 GB de memorie RAM si 512 GB de stocare SSD NVMe. Ecranul sau Full HD are o diagonala de 16,1 inci.
Toate acestea sunt componente care ofera o experienta de joc fiabila la 1080p. In ceea ce priveste conectivitatea, HP Victus 16-d0195nf dispune de un port USB-C 3.2 Gen 1, trei porturi USB 3.2 Gen 1, un port HDMI si o mufa combo pentru casti/microfon. Aceasta versiune a modelului HP Victus 16 este echipata cu un procesor Intel Core i5-11400H care poate functiona la o frecventa de pana la 4,5 GHz. Acesta este sustinut de 8 GB de memorie RAM si 512 GB de stocare SSD NVMe. Ecranul sau Full HD are o diagonala de 16,1 inci.

Toate acestea sunt componente care ofera o experienta de joc fiabila la 1080p. In ceea ce priveste conectivitatea, HP Victus 16-d0195nf dispune de un port USB-C 3.2 Gen 1, trei porturi USB 3.2 Gen 1, un port HDMI si o mufa combo pentru casti/microfon.

Pentru mai putin de 1.000 de euro, aveti, de asemenea, Lenovo Legion 5 15ACH6H. Acesta este un model de baza popular. Acest laptop este echipat cu un ecran Full HD de 15,6 inci cu o rata de reimprospatare de 120 Hz.

Acest lucru inseamna ca afisajul este foarte fluid, mai ales ca configuratia garanteaza fps-uri foarte confortabile in 1080p.

Sistemul este alimentat de un procesor Ryzen 5 5600H cu 8 GB de memorie RAM si 512 GB de stocare SSD. Exista un slot liber pentru un stick de memorie suplimentar, daca simtiti nevoia sa adaugati mai multa memorie RAM (cu suport de pana la 32 GB). Pentru grafica, acest Lenovo Legion 5 se bazeaza pe un RTX 3060 (6GB GDDR6 VRAM).

Sursa: https://www.phonandroid.com/meilleurs-pc-portables-gamer-quel-modele-acheter.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.