Lenovo prezinta ThinkPad™ X1 Titanium Yoga

Lenovo isi imbogateste gama cu ThinkPad™ X1 Titanium Yoga. Cu aceasta noua versiune marca anunta ca si-a propus sa ofere cel mai subtire ThinkPad comercializat pana in prezent. Lenovo si gama sa Yoga au devenit o referinta in segmentul laptopurilor ultraportabile compacte si marca a reusit sa dovedeasca inca o data acest lucru cu noul ThinkPad™ X1 Titanium Yoga.

Un ultrabook ultra compact, ultra usor, ultra…tot?

Avem aici de-a face cu un laptop ultra lejer care cu siguranta va fi pe placul si celor mai exigenti consumatori. Astfel, pentru acest nou ThinkPad™ X1 Titanium Yoga, marca a ales titanul. Asta pentru a-l face robust si lejer totodata. In ceea ce priveste masuratorile, aici avem de-a face cu un ultraportabil de aproximativ 11mm. Este dotat cu un ecran de 13,5 inchi cu un consum redus de energie si cu un raport 3:2.
Acest laptop dispune in egala masura de un suport Dolby Vision HDR si de un sistem de sunet Dolby Atmos. In interiorul acestui laptop regasim procesorul Intel Core de a 11-a generatie si o placa video integrata Intel Iris Xe.

Lenovo a dotat acest laptop cu un modul 5G compatibil 4G-LTE. Daca esti acasa ai posibilitatea de a te conecta la Wi-Fi datorita unui modul Wi-Fi care suporta WiFi 6. In ceea ce priveste partea video, marca isi doteaza laptopul cu Dolby Vision pentru imagini mai realiste si pentru o incredibila fidelitate a culorilor precum si cu sistemul de difuzoare Dolby Atmos care permite experiente audio spectaculoase.

Cu o durata de viata a bateriei de pana la 18 ore, acest ultrabook te va insoti peste tot fara probleme. Atunci cand ai nevoie de mai multa putere, Rapid Charge va incarca bateria pana la 80% in doar 60 de minute, iti ofera cu alte cuvinte 14,4 ore in plus.

ThinkPad X1 Titanium Yoga este disponibil pe piata incepand cu luna februarie la un pret de 2149 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.