Dell Precision în topul preferințelor utilizatorilor de aplicații AutoDesk

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Marca americană Dell este una dintre cele mai cunoscute și răspândite mărci pentru producția și întreținerea computerelor și a accesoriilor acestora. Dell este o marcă extrem de preferată, care își concentrează producția pe desktopuri și laptopuri, dispozitive de stocare, echipamente de rețea și periferice. Ai avut nevoie de cel mai productiv și stabil computer pentru aplicații AutoDesk? Atunci Dell Precision este pentru tine.

Dispozitivul este un adevărat mega-computer cu o putere de calcul incredibilă și cu cea mai mare fiabilitate posibilă. Workstation Dell Precision este creat pentru sarcini grele, stabilitate pentru luni de funcționare fără repornire și funcționare optimă cu aplicații profesionale grele. Calculatoarele proiectate pentru astfel de activități sunt denumite stații de lucru și sunt în fruntea tehnologiei computerizate

De ce utilizatorii de aplicații AutoDesk preferă Dell Precision?

Caracteristicile distinctive ale calculatorului Dell Precision în comparație cu alte tipuri de dispozitive performante, sunt:

O platformă analogă cu cea a serverelor, proiectată cu componente care oferă performanțe stabile cu performanțe maxime pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Memorie cu corectarea erorilor, care joacă un rol cheie în funcționarea stabilă. Acumularea de erori în memoria standard determină diferența uriașă în fiabilitatea și performanța clasei de calculatoare de consum, în comparație cu clasa profesională.

Stația de lucru, pe lângă o memorie mai bună, funcționează și cu mai mult de două canale către memorie (3 sau chiar 4) pe un singur procesor, ceea ce le oferă o operare mai rapidă și mai fiabilă, în comparație cu un calculator standard cu unul sau două canale de memorie. 

Cantitatea maximă de memorie RAM pe Dell Precision este mult mai mare (64-256 GB) decât pe un computer standard, existând cel puțin 6 sloturi (în majoritatea cazurilor 9-12). 

Majoritatea calculatoarelor Dell Precision pot rula pe două procesoare multi-core, ceva nemaiauzit în clasa de tehnologie de consum. 

O stație de lucru este sinonimă cu o stație grafică, deoarece aceste mega-computere sunt utilizate în principal pentru aplicații grafice profesionale precum 3ds Max, SolidWorks, Maya, Catia, Autocad și altele. Stațiile de lucru sunt echipate cu plăci video profesionale NVidia Quadro sau AMD FirePro, care atunci când lucrează cu software profesional sunt de zece ori mai productive decât NVidia GeForce sau AMD Radeon. 

Există două sloturi PCI-E pentru plăci video puternice și pot lucra împreună în configurația SLI sau CrossFire în modul 16x pentru fiecare slot, spre deosebire de sistemele de utilizator cu două sloturi grafice, care oferă doar 8x pe slot pentru două plăci video. Mai mult de un slot grafic într-o configurație personalizată, este de fapt un exotic care este inerent configurațiilor de joc. 

Sursele de alimentare ale Dell Precision sunt mult mai puternice și mai fiabile decât clasa de consumatori. Una dintre cele mai importante premise pentru o funcționare stabilă este un sistem de ventilație bine conceput. În acest sens, Dell Precision este o adevărată capodoperă în comparație cu un calculator standard, deoarece este conceput ca un sistem complet cu fluxuri de aer precis organizate.

 

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.