Ai cu adevarat nevoie de o firma de mutari?

Daca citesti acest articol un lucru este cert: urmeaza sa te muti. Raman, totusi, o multime de intrebari iar cea mai importanta este daca ai nevoie de o firma de mutari sau daca poti face totul de unul singur. De asemenea, daca alegi sa te muti de unul singur, reusesti sa obtii o mutare mai ieftina?

Cu ajutorul celor de la irsrelo.ro vom incerca sa gasim raspunsul la aceasta intrebare, punand in balanta cele doua variante de mutare.

Care sunt costurile unei mutari in regim propriu?

Daca te muti in regim propriu vei exclude din start costurile serviciilor de mutare. Presupunand ca nu vrei sa muti mobilier, vei putea sa duci cu propria masina toate lucrurile. Cel mai probabil insa, vei avea nevoie de mai multe drumuri, ceea ce inseamna costuri destul de mari cu combustibilul.  De asemenea, va trebui sa platesti pentru materiale pentru impachetare si va trebui sa cheltuiesti timp. Foarte putini oameni isi dau seama, insa timpul este unul dintre cele mai importante active pe care le avem la dispozitie. De foarte multe ori timpul inseamna bani, asadar, cu cat mai mult timp acorzi mutarii, cu atat mai multi bani vei cheltui.

Ce cheltuieli ai daca alegi o firma de mutari?

Atunci cand alegi o firma de mutari cheltuielile sunt mai mari, cel putin pe hartie. Practic, va trebui sa platesti un serviciu care nu este tocmai ieftin. Totusi, daca analizezi cu atentie situatia, o firma de mutari te poate ajuta sa economisesti:

  • Iti permite sa iti muti toate lucrurile dintr-un singur transport, inclusiv piesele de mobilier. De cele mai multe ori, firmele mari au la dispozitie masini de toate dimensiunile, inclusiv tiruri. Astfel, vei putea sa muti fara probleme tot ceea ce ai de mutat.
  • Iti ofera o mana de ajutor. In momentul in care ai ceva de carat, firmele de mutari se ocupa de acest lucru. In felul acesta economisesti suficient timp.
  • Vine la pachet cu toate accesoriile de impachetare. Daca alegi sa te muti singur, va trebui sa cumperi o cantitate mai mare de folii, cutii si alte accesorii. Firmele de mutari vin cu toate aceste accesorii si folosec exact atat cat au nevoie.

Pe langa aceste avantaje care ajuta la economie, o firma de mutari ofera si experienta si asigurare pentru tot ceea ce muta. In cazul unui accident in trafic, spre exemplu, bunurile care se strica sunt despagubite. Daca alegi sa te muti in regim propriu iti asumi absolut toate riscurile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.