Criterii pentru Achizitionarea Aerului Conditionat Perfect

Poate pentru ca deja vara caniculara s-a incheiat si ne aflam in perioada reducerilor substantiale, multi dintre voi v-ati gandit ca nu ar fi rau sa achizitionati un aparat de aer conditionat. Dar daca nu aveti macar cunostinte minime despre criteriile pe care ar trebui sa le indeplineasca un aparat de aer conditionat este foarte posibil sa nu faceti cea mai inspirata alegere in acest sens.

Atunci cand cumparati un aparat de aer conditionat trebuie sa tineti seama de faptul ca un astfel de echipament nu se potriveste oriunde. Este in primul rand nevoie ca respectivul echipamentul sa aiba o putere adecvata necesarului de frig din spatiul unde urmeaza sa il amplasati. Este evitata astfel subdimensionarea aparatului de aer conditionat si deci alegerea unuia care va trebui sa functioneze la turatie maxima si astfel sa se strice mult mai rapid decat a fost prevazut. Deci, specialistii ne avertizeaza ca indicata ar fi achizitionarea unui aparat de aer conditionat cu putere mare pe care sa il utilizeze la o turatie medie. Puterea unui aparat de aer conditionat se exprima in British Thermal Units, pe scurt in BTU. Pentru stabilirea necesarului de racire al incaperii se va lua in calcul suprafata acesteia, cat si cate persoane traiesc in acel spatiu, daca ferestrele sunt orientate spre Sud sau Nord, daca exista surse de incalzire suplimentare si gradul de izolare al incaperii respective din punct de vedere termic.

Daca va numarati printre cei care doresc sa beneficieze de aparate de aer conditionat la un pret foarte bun, acum este momentul. Majoritatea producatorilor si a comerciantilor ofera pe timpul sezonului rece discounturi semnificative si multi dintre acestia ofera montajul gratuit. Pe AerConditionatIeftin.com veti gasi o multime de oferte la aparatele de aer conditionat de la diversi producatori la preturi foarte avantajoase.

Un alt aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat este modul in care acest aparat de aer conditionat se monteaza si mai ales locul in care acesta urmeaza sa fie amplasat. Daca pozitionati aparatul de aer conditionat astfel incat fluxul de aer bate spre locul unde de obicei stati exista o probabilitate foarte mare sa va capatati dureri de cap, de gat, de spate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.