Surse de finantare pentru terenuri sintetice

teren sinteticIdeea de afacere pe baza amenajarilor din gazon artificial va fi intotdeauna productiva si aducatoare de profit daca veti sti cum sa faceti un plan de afaceri competiv, la costuri cat mai avantajoase.

Ne referim aici in cazul in care doriti sa construiti terenuri sportive pe care se pot practica tenis, fotbal, golf, atletism, s.a.m.d, dar si in cazul in care doriti sa aplicati un covor mare de gazon artificial in cadrul firmei sau a pensiunii pe care o detineti.

Orice plan de afacere are doua componente esentiale: valoarea investitiei initiale si pasii urmati catre amortizarea acesteia si ulterior, atingerea momentului cand veti obtine profit. Plecand de la acesti doi factori, dumneavoastra trebuie sa va faceti atent calcule in ceea ce priveste suma de care aveti nevoie pentru o astfel de investitie. Ganditi-va ca trebuie sa fiti competitivi, sa oferiti un serviciu de calitate la preturi care sa-i convinga pe clienti sa va aleaga pe dumneavoastra si nu concurenta. Bazele sportive amenajate pe baza terenurilor din gazon artificial reprezinta un catalizator de diferiti oameni, caractere, culturi, dornici sa faca miscare si in acest mod, sa socializeze. Depinde de abilitatea dumneavoastra de antreprenor si ulterior de manager cum sa-i atrageti si sa-i fidelizati pe acestia.

In cazul in care cautati surse de finantare din afara bancilor, trebuie sa stiti ca atat Guvernul cat si Uniunea Europeana, prin programele structurale de cofinantare si dezvoltare regionala, ofera, pe baza unui proiect sau plan de afacere bine pus la punct, finantare partiala sau integrala, fondurile fiind nerambursabile. Trebuie doar sa demonstrati ca ideea dumneavoastra aduce un beneficiu comunitatii in care traiti, iar amenajarea acestor terenuri este, dupa cum am spus anterior, un loc in care oamenii socializeaza si in acelasi timp fac miscare, mentinandu-si forma fizica. Apelati cu incredere la Acatrans pentru implementarea ideilor dumneavoastra in materie de terenuri pebaza de gazon artificial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.