5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidrosablare

Sablarea este un proces de curatare care se duce la bun sfârșit prin suflarea suprafetelor cu elemente abrazive. Mai exact, metalul, lemnul, piatra, sticla sau orice alt material solid se pot curata foarte bine prin suflarea asupra lor a nisipului, a alicelor metalice sau a altor materiale abrazive granulare.

De cele mai multe ori insa, sablarea clasica cu materiale abrazive poate sa duca la probleme destul de mari, cum ar fi aparitia scanteilor sau zgarieturile.

Tocmai de aceea, cei de la Sablare Romania propun sablarea umeda, care se face cu ajutorul apei sub presiune sau cu ajutorul aerului comprimat. Este o sablare sigura si foarte eficienta, care se foloseste in foarte multe domenii, incepand cu curatarea caroseriilor in vederea revopsirii si terminand cu reconditionarea mobilierului vechi.

Care sunt cele mai importante lucruri de stiut despre sablarea umeda?

  • Este o solutie foarte rapida. Rezultatele pot fi obtinute in doar cateva ore, fara foarte multe eforturi;

  • Este ideala pentru orice tip de material. Este o curatare ideala atat pentru piesele metalice, cat si pentru cele din caramida, lemn, piatra sau orice alt material dur.

  • Asigura mobilitate. Spre deosebire de alte solutii de curatare, sablarea umeda ( Hidrosablarea) poate sa fie dusa la bun sfarsit direct la locatia clientului.

  • Este sigura atat pentru materiale, cat si pentru oameni. Solutia este una ecologica, nu produce scantei si asigura inclusiv un inhibator de rugina care elimina riscul de oxidare. Acest inhibator de rugina ramane activ pe o perioada de pana la 72 de ore.

  • Este ieftina. Este una dintre cele mai ieftine variante de curatare, indiferent ca este vorba despre curatarea folosita in rafinarii, in industria auto sau in administratiile de localitati.

Desi este o solutie simpla, exista o multime de informatii ce merita stiute despre sablarea umeda. Poti sa vezi aici mai multe detalii, cat se poate de importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.