Sanatate si relaxare cu o sauna de tip butoi la tine acasa

Norocosii care locuiesc la curte au o multime de posibilitati prin care isi pot oferi momente de relaxare. Unii isi construiesc terenuri de sport, altii opteaza pentru balansoare in timp ce altii aleg solutii mai putin populare, insa extrem de atractive, cum ar fi instalarea unei saune sau a unui ciubar. Daca spatiul nu este suficient pentru o piscina, o sauna de tip butoi poate sa fie o solutie mai mult decat inteligenta.

Ce este o sauna de tip butoi?

Este exact ceea ce ii spune numele, iar daca vrei sa afli foarte multe lucruri despre acest produs poti sa vezi aici . Ideea principala este ca avem de a face cu un butoi din lemn caruia ii este atasata o soba electrica sau una pe lemne, in functie de preferinte si care ofera momente de relaxare la temperaturi ridicate.

In Romania exista din ce in ce mai multe optiuni pentru astfel de saune, insa este bine sa se opteze pentru variante cat mai rezistente si cat mai eficiente. Astfel, se poate miza pe lemnul de molid care rezista pe termen lung si foarte lung la umezeala. De asemenea, se poate opta pentru un acoperis realizat fie din lemn, fie din sindrila bituminoasa.

De asemenea, trebuie sa se tina cont de dimensiunile saunei si de numarul de persoane ce urmeaza sa o foloseasca, dar si de accesoriile incluse in pachet: galeata din lemn pentru turnarea apei pe pietrele fierbinti, termometrul sau maturile care ofera posibilitatea masarii in timpul sesiunii de sauna.

De ce sa optezi pentru o sauna la tine acasa?

Exista o multime de motive. Este o solutie cat se poate de relaxanta si vine la pachet cu sanatate pe toate planurile. Practic, daca faci sauna poti avea garantia ca organismul tau va functiona mult mai bine pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.