Aparatul de aer conditionat influenteaza productivitatea muncii

Nu doar o singura data v-ati confruntat cu spatii de lucru in care temperatura si umiditatea ambientala erau la cote greu de suportat in lipsa unui aparat de aer conditionat sau in prezenta unuia care nu facea fata cerintele reale ale spatiului resprectiv. Sunt situatii in care activitatea lucrativa, chiar si cea statica la un birou in fata calculatorului, este atat de grav afectatata incat angajatii nu pot oferi angajatorului niciun fel de randament.

Situatiile se complica cu atat mai mult atunci cand este vorba despre mici afaceri de retail in care se regasesc laolalta alaturi de traficul constant al cumparatorilor si utilajele frigorifice care concura la mentinerea marfurilor perisabile la temperatura indicata de producator. Imaginati-va cum arata un spatiu restrans in care intra zece cumpartori si unde in timpul anotimpul cald nu exista un sistem de climatizare. Intr-o astfel de situatie nu doar productivitatea celor care vand este grav afectata, ci sunt diminuate corespunzator capacitatea untilajelor frigorifice si in mod clar beneficiile magazinului prin reactia negativa a cumparatorilor care stiind cu ce se vor confrunta renunta in a mai accesa acel spatiu comercial.

Exemplele pot continua pentru cel putin toate serviciile care sunt oferite in mediul privat de afaceri, dar si pentru cele din sectorul de stat, unde cele mai dificile locatii sunt cele in care se lucreaza la ghiseu cu publicul in administratiile locale. Existenta unui sistem de aer conditionat de calitate, care sa aiba reviziile si igienizarile facute la timp, devine solutia de acum obligatorie daca se doreste respectarea oricarei persoane care calca pragul incintei respective. In egala masura prin utilizarea unui aparat de aer conditionat este respectat si lucratorul comercial, functionarul de ghiseu, iar acest lucru se va resimti in mod cert in nivelul sau de activitate care aduce proprietarului, oricare ar fi el, profit si un bun mers la activitatii in general.

Aparatura de aer conditionat este in acest moment atat de flexibila si adaptabila geometriei unui spatiu pentru care se doreste climatizarea, incat instalarea si ambientarea interioara la un nivel excelent se pot realiza in deplina siguranta si cu maxim de rapiditate in instalare. Este suficient sa solicitati unei firme profesioniste prezenta unui tehnician autorizat in locatia dumneavoastra, iar acesta va verifica si va propune cea mai buna solutie de climatizare cu aparatura de aer conditionat. Este util pentru orice doritor sa primeasca consultanta gratuita specializata pentru nu se ajunge in situatii in care necesarul de putere al echipamentului de aer conditionat sa nu fie suficient pentru deservirea perfecta a intregii incinte.

superklima_3Fie ca veti utiliza pentru locatiile de mici dimensiuni aparate de aer conditionat cu o capacitate de 9000 de btu, ori veti fi indrumati sa comandati pentru instalare aparatura de aer conditionat 12000 btu, avantajul va fi cert si de lunga durata pentru toti cei care lucreaza sau doar tranziteaza spatiul acum deja climatizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.