Gazon sintetic de la Acatrans

gazon artificialAcatrans este firma in care puteti avea toata increderea in ceea ce priveste consultanta, livrarea si instalarea unui gazon artificial, precum si a echipamentelor auxiliare ce fac dintr-o baza sportiva aliniata la cele mai moderne standarde.

Firma noastra ofera o gama larga de suprafete din gazon sintetic special concepute atat pentru terenurile sportive cat si in scop decorativ. In ceea ce priveste gazonul artificial pentru terenurile de sport, avem solutii specializate pentru suprafete pe care sa se practice fotbal, tenis sau rugby. Cat despre terenurile pentru fotbal, Acatrans garanteaza pentru calitatea lor, oferindu-va suprafete ce respecta standardele de calitate emise de catre cele mai cunoscuta organisme internationale ale fotbalului, FIFA si UEFA. Ne adresam tuturor persoanelor interesate de amplasarea unor astfel de terenuri: persoane fizice, juridice, reprezentanti ai unor cluburi de forbal de orice nivel, reprezenanti si scolilor de fotbal, reprezentanti ai unor baze sportive private, etc.

In afara terenurilor de joc, Acatrans va propune o gama completa de servicii auxiliare acestora, precum instalarea de nocturna, imprejmuirea terenului cu garduri si plase, dotarea bazelor cu vestiare, aplicarea de baloane presostatice, indicate pentru a nu fi nevoit sa va intrebuintati cu ingrijirea suprafetei pe timp de iarna.

Acatrans va ofera si solutii de gazon sintetic pentru decoraratiuni exterioare, amplasarea acestuia in gospadarii, terase, restauramte, centre comerciale, pensiuni, etc. Trebuie sa va convingeti de calitatile incontestabile ale acestui tip de gazon sintetic, deoarece va aduce in mod evident benefici, personale si de ce nu, profesionale. Cu ajutorul lui va puteti crea oaza perfecta de recreere din spatele casei, copiii dumneavoastra vor avea un loc sigur de joaca, ca sa nu mai vorbim de eliminarea totala a costurilor legate de insamantare, reinsamantare, irigare si de protejare impotriva daunatorilor, costuri ce surveneau inevitabil in cazul unui gazon natural.

Apelati cu incredere la servciile Acatrans oricare ar fi necesitatea dumneavoastra pentru a aplica o suprafata din gazon sintetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.